Arama

xasman - avatarı
xasman
Ziyaretçi
25 Mayıs 2009       Mesaj #3
xasman - avatarı
Ziyaretçi
Holy War Türkçe (Browser Game)

Oyuna başlıyorsunuz

Önce mezhebinizi seçiyorsunuz.sonra size tanıtıcı mesaj geliyor, mesajlardan bakabilirsiniz..Din niye var veya niye önemli diyorsanız: Harp var oyunda..Dinler, Harpleri birbirine karşı yapabiliyor..

SİZLERE TAVSİYEM ŞUDUR..

ilk olarak SALDIRI yapın..Saldırı sayfasına gelip YAĞMALAMAYI seçin..ama ilk saldırınızda 10 dk yağmalayın !!!
çünkü oyunun bir özelliğini görmeniz için ilk yağmalanızda sonuç şöyle çıkıyor:
''YAĞMALAMAYA GİDERKEN: oynayan çocuklar gördünüz, aklınız çocukluğuna gitti ve yağmalamayı unutup çocuklarla oynadınız'' .onun için ilk yağmanızı 10 dk yapın..Sonra yağmalayabildiğiniz kadar yağmalayın..Uzun süre yağmalarsanız daha çok para kazanırsınız..Yani 2 saat yağmalamak 1 saat yağmalamaktan iyidir.

Sonra ŞEHİR seçeneğini tıklayıp iş bulun kendinize ve çalışın.Tabiki müsait olduğunuzda, yani pc'nize ne zaman bakacaksanız daha sonra ben öyle yapıyorum..Bol para kazanıyorsunuz zaten..Şehirde aletler satılıyor (silah, kalkan, zırh vb.)..Onlardan paranızla alabilirsiniz..Ayrıca arena'da bulunanlarla seviye 10'dan sonra kapışabilir, seviye 6'dan sonra kumarhane'de kumar oynayabilirsiniz.Oyun çok eğlenceli ve vakit geçirilebilir..

MYBRUTE oynayanlara tavsiyemdir..

Sonuçta yazarak ve sizlerle paylaşarak bu oyunu tanıtmaya çalıştım

swabgz

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

EMEĞE SAYGI...
Son düzenleyen nötrino; 16 Temmuz 2013 13:21 Sebep: Mesaj düzeni!