Arama

Kıraç - Tek Mesaj #7

_cesminaz_ - avatarı
_cesminaz_
Ziyaretçi
28 Mayıs 2009       Mesaj #7
_cesminaz_ - avatarı
Ziyaretçi
Kıraç Baba oldu Msn HappyMsn Happy

Kıraç ve eşi Ayşe Şule Bilgiç'in en mutlu günü!



Kıraç ve Ayşe Şule Bilgiç çiftinin kızları Iraz Elif, bugün (21 mayıs 2009 Perşembe) Memorial Hastanesi'nde dünyaya geldi. Hem anne Ayşe Şule Bilgiç hem de bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi!

Kıraç Baba Oldu, Heyecanını Konserde Sevenleriyle Paylaştı

Konya’da Selçuk Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Bahar Şenlikleri’nde, rock müzik sanatçısı Kıraç, konser verdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde gençleri coşturan Kıraç, baba olmanın mutluluğunu yaşadığı bir günde konser verdiğini söyledi.

Alaeddin Keykubat Kampusü 19 Mayıs Stadı’nda konser veren Kıraç, üniversitelilere keyifli bir gece yaşattı. Baba olmanın mutluluğunu yaşadığı bir günde konser verdiğini sevenleri ile paylaşan Kıraç, “Bugün içimde inanılmaz bir coşku var. Bir bebeğim oldu. Mutluluğumu böyle bir günde sizlerle paylaşmak da benim için çok anlamlı. Selçuk Üniversitesi’nde verdiğim bu konseri hiçbir zaman unutmayacağım” dedi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Kıraç, gençleri coşturdu.


Sahnede ''Ayşem'' adlı şarkısını da hayranlarıyla birlikte söyleyen Kıraç, yeni doğum yapan eşi Ayşe Şule Bilgiç'e de Konya'dan bu şarkıyla mesaj göndermiş oldu.

Şarkı arasında sahneye çıkan Selçuk Üniversitesi yetkilileri, Kıraç'ın yakasına bebeği için altın takıp, sağlıklı bir yaşam dilediler ve bir buket çiçek sundular. Daha sonra Kıraç, sevilen şarkılarını Selçuk Üniversitesi öğrencileri için seslendirdi.





Hoş geldin dünyamıza Iraz Elif Kıraç bebek !

Daha doğmadan konulan adlarınla binler yaşa, sağlık,huzur,mutluluklarla ve hayırlarla dolu bereketli olsun ömrün.Böyle güzel- yürekli - derinlikli- seçkin- anne ve babadan, asil ve kuvvetli bir ruhla doğduğuna hiç şüphem yok.Bahtın hep açık hep çok güzel olsun.O yumuk yumuk ellerinden öpülesi bebek, Allah sana analı babalı büyümeyi nasip etsin...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.