Arama

iresmyres - avatarı
iresmyres
Ziyaretçi
24 Haziran 2006       Mesaj #648
iresmyres - avatarı
Ziyaretçi
selamlar, ben @hotmail.com uzantılı olmayan bi mail adresi kullanıyorum ve bi süre önce msn backup programıyla hesabıma çok fazla sayıda animasyon,wink,smiley yükleme gafletinde bulundum ve böylece msn hesabını şişirmiş oldum.kısa bir süre sonra da ne benim avatarımı başkaları görebildi ne de ben onlarınkini görebiliyorum.dosya ileetimimde ve webcam açmada sorunlar yaşamaya başladım.kısaca birtakım msn fonksiyonlarını yeterince kullanamıyorum. yüklediklerimi hesaptan zor da olsa sildiğimi sanıyodum ama bende görünmemesine rağmen konuştuğum insanlarda sildiğim animasyon hala görünüyo.çeşitli msn versiyonlarını da denedim olmadı.hatta regedit ile kayıt defterine girip ordan mail hesabını tarattım ve bulduklarımı sildim olmadı.format atmak dışında bu mail hesabını pc den kalıcı olarak temizlemenin bir yolu var mıdır?böylece sanki o pc ye o hesabı ilk kez giriyomuşum gibi bi hale getirebilir miyim? (control passworduser2 komutunu da kullandım ama ordan silmek de işe yaramadı).yardımcı olabilirseniz sevinirim çünkü bu durum beni çok rahatsız ediyor ve başka bir mail hesabı açmak ya da pc ye format atmak istemiyorum. saygılar...