Arama

Kadın ve Erkek - Tek Mesaj #186

MANASIZ - avatarı
MANASIZ
Ziyaretçi
4 Haziran 2009       Mesaj #186
MANASIZ - avatarı
Ziyaretçi
Msn Mad
Alıntı
vilalp adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Wink
Erkekleri anlamk ne mumkun
Ev hanımı olursun evde bir dedıgın ıkı etmessın kocanın pişpişlersın onu ama erkek ne yapar sıkılır senden aman bu kadın pasta borek pısırmekten başka ne ıse yarar kı der calısan kadınları daha çekıcı bulur
Ama kadın calısmaya baslayınca da ona ilgi azalıyor tabi bunlar huysuzlaşıyor sınırlı tavırlar sergılıyor evde
Ben sımdı kımın efendısı olacam dıye dusunuyor
Bayanlar kole olmayın kendınızın efendisi olun onlar sıze muhtaç olsun değil sız onlara
Çalışınnnn ........... kendınız ıçın, bağımsızlık ıcın özgürluk için
Erekler!!!!!!!!!! Saygımız sonsuzMsn Rose ... yanlış anlaşılmasın
[/LEFT]

Nasıl olurda bizim gibi bu kadar bilinçli interneti bilip bu kadar siteleri gezip üye olmayı bilip sonra yazıları okuyup cevap yazan kişiler ! atalarını, analarını, babalarını unturlar ?
ne demek kendimiz için bağımsızlık için siz birer köpekmisiniz ki zincirinizi çözüp özgür bırakalım veya zincirini kırıp boş sokaklarda sokak köpeği gibi gezmekmidir.?
nasıl bir düşünce tarzı bu şekilde konuşmalarda ve ithamlarda bulunabilir
sizde nasıl bir düşünce şekli varki böle bir açıklamada bulunuyosun anlamadım kendi kendinize genel olarak hiç bir çekinme sıkılma olmadan bu kadar açık hakarette bulunuyorsun.
kadınlar bir hayat arkadaşı eşdir. ne bir köle nede bir lider.
sen bütün kadınlara köle diyorsun kırın zincirlerini diyorsun bu nasıl bir anlayıştır.

bu konu ve bazı konulardaki bütün yazıları eksiksiz okudum ve gördüm bizim gibi yeni nesiller ve daha gençleri bu şekilde nasıl yazabiliyorlar anlamış değilim neden sürekli birilerini köle veya lider olarak görüyosunuz
Taş Yerinde Ağır
Yerinde olan ağır olur
herkez ait olduğu yeri bilsin !

Yazı yazmada o kadar mükemmel değilim inş. dediğimi bir damlada olsa anlamışsınız ! +