Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
26 Haziran 2009       Mesaj #57
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Yaz Kızarıklıklarından Korunun

egg0

Havalar ısınmaya başladı. Bu konuda bizi uyaran metorolojiye kulak asmayıp daracık pantolonlarla dışarı çıkmaktan vazgeçemediyseniz bazı isilik ve pişik sorunlarıyla karşı karşıya kalmışsınız demektir! Pişik ve kızarıklıkların sonunda ortaya çıkan kaşıntı ile beraber ciddi dermatolojik sorunlara yol açan bu durumu engellemek şart! Peki ya bu sinir bozucu durumdan kurtulmak ve kızaran yerleri iyileştirmek için ne yapmamız gerekiyor?
egg1

Özellikle regl dönemlerinde naylon pedler kullanıyorsanız bu sorun yaz sıcaklarında sizin için kaçınılmaz olabilir. Kızarıklıklara engel olmak için yapabileceğiniz en iyi şey pamuklu pedler kullanarak yaz sıcaklarında genital bölgenizi pişik olmaktan korumak. Kotex'in ürettigi pedlerin doğal pamuklu yapısı ile bu kabustan kolayca kurtulmak mümkün!
egg2

Eğer 'artık benim için çok geç, özellikle bacakalarımın iç tarafı çoktan kızardı' diye şikayet ediyorsanız acilen bir pişik kremi kullanmak sizin için yararlı olacaktır. İyi nemlendirilmeyen ve yaz sıcaklarında da ekstra neme ihtiyaç duyan bacaklar sürtünme ile daha çabuk kızarır. İçerisindeki devekuşu yağı ile cildi onaran Zinco pişik kremi tedavi edici etkisi ile rahatsızlığınızı kısa bir sürede ortadan kaldırabilir. Ürünün fiyatı ise 12 TL.
egg3

Kuru bir vücut tipine sahipseniz özellikle sıcak havalarda fazla yağlı olmayan nemlendiriciler kullanmanız gerekiyor. Neutrogena'nın kuru ciltler için hazırladığı vücut nemlendiricisi az yağlı formülü ile derdinize derman olabilir. Ürünün fiyatı 12 TL.