Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
26 Haziran 2009       Mesaj #58
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Sağlık Veren Maskeler

sma0

Sabah ve akşam yaptığınız vücut bakımınız size yeterli gelmiyor ve daha kısa sürede, en etkili sonucu almak istiyorsanız hızlı sonuç veren maskeler tam size göre. Vücudunuzun her bölgesi için ayrı ayrı geliştirilen ve günlük bakımın vazgeçilmezi olan maskeler sayesinde daha canlı ve sağlıklı bir cilde kavuşabilirsiniz. Cildinizi yaza hazırlamak ve saçlarınızın sağlıkla parlaması için maskelerden yararlanabilirsiniz.
sma1

Yaza girerken aklımızdaki en önemli konu kuşkusuz yazın cildimizde leke bırakmaması için güneşten nasıl korunacağımız ve cildimizi nasıl yaza hazırlayacağımız. Dünyaca ünlü dermatolog Dr.Howard Murad'ın kendi ismini taşıyan markasına özel saf C vitamini maskesi Vitamin C- Infusion Home Facial Kit, C vitaminin antioksidan gücünü cildinize depolayarak güneşin hasar veren ışınlarına karşı cildinizin savunmasını arttırmayı destekliyor. Cildinizi yaza hazırlamak için kullanacağınız bu kitin fiyatı ise 225 TL.
sma2

Saçlarınızı bir gecede sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya ne dersiniz? John Frieda Fizz-Ease Overnight Repair Serum, rahatlatıcı etkisi ve papatya özü içeren formülü ile kuru, yıpranmış, elektriklenen ve kabaran saçları bir gecede onarmaya, derinlemesine beslemeye ve ihtiyacı olan nemi geri kazandırmaya yarayan harika bir saç maskesi. Yatmadan önce saçınıza uygulayıp ertesi sabah kalkıp saçınızı yıkadığınızda farkı hissedeceğiniz ürünün fiyatı ise 46 TL.