Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
26 Haziran 2009       Mesaj #59
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bronzlaşmak İçin Güneşi Beklemeyin

bro0

Kısa hafta sonu kaçamaklarına giderken bir vampir kadar beyaz tenli olan arkadaşlarınız geriye döndüklerinde bronz tenleri ile ışıl ışıl parlayacakken, sizin işten kafanızı kaldıracak zamanınız yoksa üzülmeyin! Siz de yaz günlerinin harika bronz tenine kılınızı bile kıpırdatmadan sahip olabilirsiniz. Otobbronzanlar ile bronzlaştıracağınız cildiniz ile hafta sonunda bir koşu Antalya sahillerinde güneşlenip gelmiş gibi olabilirsiniz!
bro1

Artık bronzlaştırıcı kremlerin oldukça fazla kullanıldığı bu zamanlarda bu kremlerin türlü türlüsünü ihtiyaca göre bulmak da mümkün. "Ben öyle çok bekleyemem, hemen bronzlaşıp bir yemeğe yetişmem gerek" diyorsanız, Clinique'in Quick Bronze Tinted Self Tanner Mouse bronzlaştırıcı kremi tam size göre. Cildinizi 3 saatte bronzlaştıran bu hızlı ve etkili ürünün fiyatı ise 49 TL.
bro2

Estee Lauder Bronze Goddess Self-Tan Anti-aging etkili bronzlaştırıcı krem ile hem cildinize yaz bronzluğu sağlayabilir, hem de yaşlanmanın verdiği etkilerden özel formülü ile korunabilirsiniz. Özel Anti-aging formülü sayseninde normal kullandığınız nemlendirici kreminiz ile bile degiştirebileceğiniz, cilde altın parlaklığı veren bu bronzlaştırıcının fiyatı ise 65 TL.
bro3

Kuru ciltler için özel olarak üretilen Glow Fusion harika bronzlaştırıcı etkisi ile cildinize yaz ışıltısı verirken aynı zamanda onu nemlendirerek çatlamasını ve pul pul görünmesini de engelleyen çok yönlü bir otobronzan. İçerisindeki keratin proteinleri ile cildinizi beslerken etkisini de haftalar boyunca gösterebilen bu ürünü Boyner mağazalarından 125 TL vererek alabilirsiniz.