Arama

Oğlak Burcu Kadını - Tek Mesaj #7

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #7
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak kadınını seviyorsanız;

Güçlü Oğlak kadınıyla olmanın size sağlayacağı en önemli husus, bu kadın tarafından desteklenmektir. Oğlak kadını eşine çok bağlıdır.
Eğer size güvenmişse, dünyaları ayaklarınızın altına serebilecek kadar ihtiraslı sevebilir.
Sıradan bir ilişki yerine uzun ömürlü bir beraberliği yeğler.
Onu başarılı bulduğunuzu duymak ister. Elinizden geldiğince ona işinde ve sorumlulukları nda destek olun. Bu inanılmaz hoşuna gider.

Erkeğin tutarlı, güçlü ve ne istediğini bilen bir kişi olması onun için son derece önemlidir.
Güven, bağlılık, olgunluk bir erkekte aradığı en önemli özelliktir.

Kıskanç olan Oğlak kadını eğer birlikte olduğu adamdan şüphelenmişse, bunu ortaya çıkarmak için sonuna kadar mücadele eder, tam olarak öğrenmeden yakanızı bırakmaz.
Eğer ilişkisinde güvenliyse, size inanmışsa sosyal hayatınıza set çekmez. Çünkü bilir ki, siz yalnız onu seviyorsunuz.

Ondan asla hafif, sorumsuz, deneyimsel davranmasını beklemeyin.
Yönetimi elinizde tutmaktan hoşlanan bir kişiyseniz, Oğlak kadını buna asla izin vermeyecektir. Size uymaya çalışsa da, yeri geldiğinde sınır koymasını bilir.
Dışarıdan bakıldığında sakin olan bu kadın, eğer bir şeye sinirlenirse tepkisini direkt olarak gösterebilir.

Sözlerinizi muhakkak tutun. Yapmadığınız takdirde bilin ki, size artık eskisi gibi güvenmeyecektir.
Oğlak kadını evde bir çiçek solabilir. O toplumda kendini ifade etmekten ve özellikle iş yaşamının içinde olmaktan zevk alır.

Bir hedefiniz olmalı. Bu Oğlak kadını için çok önemlidir. Eğer ilişkiniz ciddiyet içeriyorsa, gittiğiniz yolda sizi izleyecek ve karanlıklarda ışığınız olacaktır.

Aile kurumuna özel önem veren Oğlak kadını, eşini yanında isteyecektir. O tek eşlidir. Daima sadıktır. Uzaklara gitmenizi istemeyecektir. Eğer maceracı bir kişiyseniz bu ilişkiye başlamayın.

Her konuda olduğu gibi aşkta da hırslı olan bu kadını elde etmek oldukça zordur. Eğer sizi istemiyorsa, ona sahip olmanız kesinlikle mümkün değildir. Fakat sizi istiyorsa, aşıksa, dünya yıkılsa sizden vazgeçmez. Yokluğa katlanır, ekmeğini sizinle paylaşır. Yükselmeniz için elinden geleni yapar.