Arama

Doutzen Kroes - Tek Mesaj #3

LaSalle - avatarı
LaSalle
Ziyaretçi
2 Temmuz 2009       Mesaj #3
LaSalle - avatarı
Ziyaretçi
Doutzen Kroes Biyografi

23 Ocak 1985 Friesland, Hollanda doğumlu süpermodel Doutzen Kroes liseyi bitirir bitirmez Amsterdam’da bulunan mankenlik ajanslarına fotoğraflarını göndermesiyle moda dünyasına adım atar. 88-62-88 vücut ölçülerine sahip manken DNA mankenlik ajansı ile çalışmaktadır. Time, Vogue, Harper’s Bazaar dergilerine kapak olur. Düzenli olarak Victoria’s Secret katalogunda yer alıp yine markanın 2005 ve 2006 yıllarında gerçekleşen moda şovlarında mankenlik yapar.

Ayrıca Doutzen Kroes Gucci, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Escada, Dolce & Gabbana, Valentino, Versace ve Neiman Marcus gibi modacıların reklam kampanyalarında da boy gösterir. 2005 yılında Vogue dergisi okuyucuları tarafından Yılın Manken’i seçilir. Kroes, Calvin Klein’ın Eternity adlı parfümünün tanıtımınında yer alır.
Mayıs 2007 Vogue sayısındaki kapakta Hilary Rhoda, Caroline Trentini, Raquel Zimmermann, Sasha Pivovarova, Agyness Deyn, Coco Rocha, Jessica Stam, Chanel Iman, ve Lily Donaldson yer alan Doutzen Kroes yeni dönem süpermodelleri arasında yer alır. Temmuz 2007 Forbes dergisine göre son 12 ayda 1,5 milyon dolar kazandığı ve en çok kazanan mankenler listesinde 15. sırasında yer aldığı açıklanır.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 2 Temmuz 2014 17:44 Sebep: Forum kurallarına aykırı, sakıncalı görsel kaldırıldı!