Arama

Microsoft'tan Haberler - Tek Mesaj #9

Microsoft - avatarı
Microsoft
Ziyaretçi
2 Temmuz 2009       Mesaj #9
Microsoft - avatarı
Ziyaretçi
Microsoft arama motoru Bing
MsXLabs.org



Adeta bir blog gibi görünen Microsoft tarayıcısı olan Bing, kullanıcılara kolaylık sağlamak bakımından ekran çok kullanışlı tarayıcı olarak kullanabildiğiniz gibi Msn otorumuna entegre olarakta çalışabiliyor. Google.com arama motoru kadar hızlı olmaması ile birlikte hala iyileştirme çalışmaları sürüyor.
Arama motorları alanına da el atan Microsoft umarız hayal kırıklığına uğramaz.

Microsoft'un çok konuşulan arama motoru, daha doğrusu "karar verme" motoru Bing geldi çattı. Biz de sizin için Bing arama motorunun yapabildiklerine inceledik.

İnternet o kadar uçsuz bucaksız bir bilgi yığını ki istediğiniz yere yardımsız ulaşmak neredeyse imkânsız. Bu yüzden bütün her kullanıcı bilgisayarlarında web tarayıcısını açar açmaz bir arama motoruna sarılıyor. Durum böyle olunca da internet arama motorlarının kazançları ve değerleri inanılmaz şekilde artıyor. Bu pastadan en büyük payı alanlar %82 ile Google ve %10 ile Yahoo. Microsoft Live Search arama motorunun pastadaki payı ise sadece %2,5. Durum böyle olunca kolları sıvayan Microsoft karşımıza yeni bir arama motoruyla, daha doğrusu bir "karar verme" motoruyla çıktı: Bing.

Microsoft'un daha kullanıma sunulmadan çok konuşulan, beklenmedik destekler gören arama motoru Bing'in en önemli özelliği, basit sorulara cevap vermesinin yanında kullanıcıya çevrimiçi alışveriş, gezi planları ve sağlık bilgileri gibi konularda önerilerde bulunabilmesi.

*Kullanmaya Başlamak İçin Tarayıcınızın Giriş Sayfasını : http://www.bing.com Olarak Ayarlayın.
Son düzenleyen _VICTORY_; 27 Haziran 2013 12:29 Sebep: Düzenlendi.