Alıntı
rockergirl adlı kullanıcıdan alıntı ben kız meslek lisesi öğrncisiyim ve bölümüm sayısal ama bn bölümü eşit ağırlık olan psikoloji bölümünü okumak istiyorum ama okulumdan da ayrılmak istemiyorum hem bölümümü okusam ve öss'de eşit ağırlığı seçsem ne olur yardım edermisiniz
Eşit ağırlık ile sayısal arasında kalan derslerin eğitimini almanız gerekmektedir.Örn : Eşit ağırlık dersleri arasında biyoloji var ise ve sayısal da bu ders yok ise sınavda biyoloji ile ilgili çıkan soruları da yapmanız için bu ders hakkında bilginiz olması gerekmektedir.Bu doğrultuda arada kalan dersleri çalışırsanız yapılmayacak bir şey değil ama aynı şey benimde başıma geldi bende eşit ağırlık bir bölüm istiyordum fakat eksik kalan dersleri ile ilgil dersaneye gittim ama yine de olmadı temel eğitim önemli bu yüzden ve son olarak benim zamanında meslek liseleri öğrencileri kendi bölümleriyle ilgili tercih yaptığında ek puan vs kolaylıklar vardı bir ara dikey geçiş duymuştum okulunuzun öğrenci işlerinden bu tür detayları öğrenebilirsiniz..