Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Temmuz 2009       Mesaj #3
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Oğlak Burcu Temmuz Ayı Yorumları
Para Durumunuz

18 Temmuz – 3 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür gezegeni, maddi konularda, çıkarlarınızı kollama aşamasında bireylik duygunuz ön planda hareket etmenizi sağlayıcıdır. Kişisel ayrıcalıklarınızı yani yetenek veya popülerliğinizi maddi kazanımlar elde etmek yolunda rahatlıkla ortaya koyabileceğiniz bu tarihlerde, mülkiyetçilik duygunuz da oldukça yoğundur. Benim değerlerim, benim param, benim isteklerim demek yerine, size önerim elinizden geldiğince ortaklarınız veya eşinizle olan her türlü paylaşımda, bizim değerlerimiz, bizim paramız, bizim isteklerimiz bakış açısıyla hareket etmenizdir. Çünkü Merkür bu dönemde kaynaklarınızı kullanma konusunda bencil düşünebileceğinizin göstergesidir. Bu ise, sorunlara yol açabilir, bağlantı içinde olduğunuz kişilerle tatsızlık yaşamanıza sebep olabilir. Merkür Aslan burcu süreçlerinde insan ister istemez parasal konularda önde olmaktan, güçlü görünmekten, bütün herşeyin tek sahibiymiş gibi davranmaktan hoşlanır. Oysaki tek başına ilerlemek bazen oldukça zordur. O nedenle parasal mevzularda, elinizdekini paylaşmayı bilmek ve herşeyden önemlisi paranızı bir güç aracı olarak hesapsızca kullanmak yerine, dikkatli ve tutumlu olmayı sürdürmektir.

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-3-6-7-8-11-12-13-16-17-24-25-28-29-30

Zayıf Enerjili Günler :14-15-20-21

Aşkta En Şanslı Günler :16-17

Yeniay :6-7-8
(Ay gezegeninin Oğlak burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :20-21
(Ay gezegeninin Yengeç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı: Kaliteli Hayat