Kova Burcu Temmuz Ayı Yorumu
Aşk ve İlişkiler
Sevgili Kovalar aşk hayatınızla ilgili konularda, Temmuz ayının sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri ve mutlulukları getirmesini diliyorum. Ay içinde etkisini hissedeceğimiz enerjileri izah etmeye her zaman olduğu gibi aşk hayatınızla ilgili konulardan başlıyorum. 5 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ve aşk evinizde transitini sürdürecek Venüs gezegeni aradığınız özgürlük ve arkadaşlık duygusunu tadabileceğiniz yeni bir kişi anlamına gelebilir. Özellikle hayatın keyifli ve eğlenceli yanlarını hissetmeniz bu dönemde gayet kolay olacağından uzun süredir yorulan bilinciniz ve üzgün yüreğiniz güç bulabilir, canlanabilir. Bu enerji altında, yeni insanlarla tanışmak, farklı bakış açıları ve fikirleri olan kişilerle bir araya gelmek mümkündür. Yine bu dönemde ilişkisi olanlara benim tavsiyem, öncelikle arkadaşlık olgusunu önemsemeniz, birlikte eğlenmeyi ve gezmeyi, aşkınızı yeniden canlandırırken duygusal davranmamayı bilmenizdir. Çünkü bu süreç bağımlılık ve hassasiyet içinde olmaktan ziyade ortak ilgi alanlarını paylaşmayı gerektirmektedir. Eğer yükselen burcunuz Balık veya Oğlak burcunda konumlanmış ise, yapacağınız en önemli şey, karşınızdakini sınırlamamak, özgür bırakmak, arkadaşı olmak, baskı uygulamamak, üstüne çok düşmemektir. Şimdi romantizm ve hassasiyet değil, bilakis rahat davranmak, hayatın keyfine varmak zamanıdır. Bu sürecin kimi kovalar için anlamı ilişkinizdeki sorunlarını çözümlemeye çalışırken diğer yandan karşınıza çıkabilecek bir başka kişi nedeniyle, kararsızlık duymak mümkündür. Kimilerinizde ise durum daha farklı olabilir. Yeni bir aşk başladığı halde, diğer ilişkinizin de sürmesi nedeniyle bir yanınız mutlu olduğu halde, yüreğinizin bir yanının ne yapacağını bimez halde oluşudur. Bu ve buna benzer oluşumların dışında, genel anlamda ben, bu dönemin kısa sürse de size keyif katabileceğini düşünüyorum. Yalnız şunu unutmayınız ki, Venüs etkisi altında başlayan bir ilişki uzun soluklu değildir. Bunun için ortak haritalarınızın güçlü enerjiler içeriyor olması gerekir. Ayrıca bu süreçte tekrar bir araya geleceğiniz eski aşkınızla herşeyi en detayına kadar konuşmanız ve bundan sonrası adına bir sorun yaşamamak için mantıklı kararlar almanız yerinde olacaktır. 12 Temmuz – 25 Ağustos tarihleri arasındaki Mars gezegeninin İkizler burcu seyri, aynı Venüs enerjisi gibi sizleri harekete geçirici ve aktif hale getiricidir. Mars gezegeninin etkisi altında, aşk hayatınızla ilgili konularda, herhangi bir problemle karşılaştığınızda bulunduğunuz ortamdan kaçmak istemeniz gayet doğaldır. Çünkü yüreğiniz sorun kaldıracak durumda değil, bilakis hayatın güzelliklerini elde etmek ve yaşamak isteğindedir. O nedenle esnek yaklaşımlar göstermeniz veya böyle yaklaşımlar içinde olan kişilere yönelmeniz mümkündür. Kimi zaman süreklilik ve değişim ihtiyacınızın yarattığı tatminsizlikler, yaşadığınız deneyimlerden zevk almamanıza yol açtığı gibi, elde edilen güzelliğin kıymetini bilmenizin önünde engeller oluşturabilir. İlişkilerde belli bir hedeften ziyade yani ciddi ve uzun süreli ilişkiden ziyade, günübirlik düşünmeniz bu dönemde mümkündür. Sanki yorulan bedeniniz ve ruhunuz bir çocuk gibi eğlenmek ve hayatı kucaklamak istiyordur. Yaşamın keyifli yanlarından söz ederken, bu tarihler yaz döneminin en hoş zamanlarına denk geldiği için özellikle seyahatler açısından son derece olumludur. Hani bir yerde sizi uzun zaman görmek imkansız desem en doğru cümleyi kurmuş olurum. Yeni yerler, yeni keşifler, eski veya yeni tanıdığınız insanlarla bir araya gelmek, hatta imkanınız varsa bir Avrupa seyahati yaşanabilecek yansımalar arasında yer almaktadır.
Alıntı: Kaliteli Hayat