Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
3 Temmuz 2009       Mesaj #107
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
nail06 adlı kullanıcıdan alıntı

Hocam yaklaşık 1 hafta önce kapattığım hesabıma bi e-posta gönderdim deneme amaçlı iletiniz gönderildi yazıyor ama postmaster şöyle bir mesaj geliyor:This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed. ileti gönderilmedi gibi bişi hesap kapatıldımı yani 30 gün girmesem etkinsizleşirmi?

Evet, hesap kapatılmış. Ancak o hesapla artık oturum açılıyor mu diye hiç denemeyin bence çünkü sanırım 270 günlük bir süre boyunca hesabı her an geri etkinleştirebilirsiniz. 270 günden sonra hesap başkalarının kullanımına açılabilir, ama 270 gün sonra da oturum açmayı denemeyin, en fazla şunu yapın, hesap başkasının kullanımına açıldı mı diye Windows Live hesap kaydetme sayfasından adresi almaya çalışın.

Siz e-posta gönderdiğinizde "İletildi" demesinin sebebi gönderdiğiniz e-postanın karşı tarafın posta kutusuna değil e-posta hizmet sağlayıcının sunucularına aktarılmış olmasıdır. O sunucu, e-posta iletisini belirtilen posta kutusuna iletemeyince gönderene "İletilemedi" olarak karşı e-posta atar.