Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
4 Temmuz 2009       Mesaj #89
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
kkaya27 adlı kullanıcıdan alıntı

dediğiniz from nedense çıkmıyor bende formu doldurmak istiyorum ama from diye bi sey yok

ben kendi msn sifremi ve gizli sorumu bi kagıda yazım uzun sekilde o kagıdı da yaktım dı
onu geri almak için ne yapmam lazım from diyorsunuz ama from diye çıkmıyor bende yardımcı olursanız sevinirim

Haklısınız, Microsoft e-posta desteği vermeden önce Yardım sayfalarından sorunlarımıza çözüm aramamızı istediği için Yardım sayfalarından "Teknik destek al" bağlantısına tıklanmaksızın doğrudan adresini yazarak e-posta desteği formu doldurma sayfasını açmıyor. Bunu nasıl yapacağınızı anlatmayacağım çünkü hesap çalınmalarında uyguladıkları sistemi biraz geliştirmişler, onu birazdan yazıp bu konunun ilk gönderisine koyacağım. Zamanınızı aldığım için özür dilerim.

Alıntı
_Sena_96 adlı kullanıcıdan alıntı

Bnde dediğiniz şeyi yptım ama şöle bişi geldi anlayamadım lütfen yardımcı olun

Diyor ki:

"Hesabınız gerçekten çalındı mı yoksa sadece parolanızı mı unuttunuz, önce bunu anlamamız gerekiyor. Bu yüzden önce parolanızı ilgili sayfamızdan sıfırlamayı deneyin. Bunu yapmak için herhangi bir Windows Live oturum açma sayfasında göreceğiniz "Parolanızı unuttunuz mu?" bağlantısına tıklayıp adımları takip edin ve parolanızı sıfırlamayı deneyin. Bunda başarısız olursanız sizi Hesap Doğrulama sayfamıza yönlendireceğim."

Özet olarak bunları diyor. Hesap doğrulama sayfasını ve orada nereye neyi yazmanız gerektiğini hazırlayıp birazdan bu konunun ilk gönderisine koyacağım. Oradan yaparsınız.