Arama

Saba Tümer - Tek Mesaj #7

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
8 Temmuz 2009       Mesaj #7
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Saba Tümer bikinili
Ekranların en sevilen sunucularından biri olan Saba Tümer, bu yaz Bodrum'da hem iş hem tatil yapıyor. Geceleri canlı yayına çıkan Tümer, gündüzleri ise sezonun yorgunluğunu çıkarıyor.

-------------------------------------------------------------------------------------
Ben ikoncan değilim
Saba Tümer'den, aşk dedikoduları ve bikinili görüntüleri için ne dedi.
Saba Tümer, "Bu programı 1,5 senedir falan yapıyorum. 1,5 sene içerisinde, programa gelmiş olan 7-8 kişiyle dedikodum çıktı bir şekilde! Ya hani, mangal gibi bir yürek olması lazım, 7-8 kişiyi birden hayatına sığdırabilmen için. Nasıl olabilir böyle bir şey?" diye konuştu.
BEN BİR PROFESYONELİM
Bu tür haberleri yazanların, kendisine tenezzül edip bir telefon dahi açıp sorma zahmetine girmediklerini ifade eden Saba Tümer, "Doğru mu diye sormuyorlar. Deliriyorsun ya! Ha ben aptal mıyım? Son derece zeki bir kadınım ki yarın öbür gün konuğum olacak birisiyle ne bir ilişkiye girerim ne herhangi bir şekilde hoşlanırım. Bir profesyonelim" diyerek tepki verdi.
BİKİNİLİ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN NE DEDİ
Bir süre önce bikinili görüntüleri basına yansıyan Saba Tümer, "Ben vücudumla para kazanmıyorum. Çocuğa da söyledim, fotoğrafı çeken çocuklara. Dedim ki 'Ben vücudumla para kazanmıyorum, artist değilim, bir şey değilim. Ben sizin meslektaşınızım' dedim. Hani 'Böyle bir şeye gerek yok' dedim. Yine de çektiler" diye konuştu.Tümer'in bu sözlerine "Kötü değildi ama" diyen Aydın'a yanıtı ise "Kötü değildi ama ne gerek var. kimsenin ben, benim vücudumu merak ettiğini sanmıyorum" dedi. Aydın işi iyice espriye vurarak "Yoo, ben merak ettim ve baktım işte. Baktım yani ciddi ciddi baktım ve çok da beğendim" dedi. Bu sözlere kahkahalarla gülen Saba Tümer, fotoğrafının çekilmesinden sonra gittiği Çeşme'de yine görüntülenecek diye panik denize girmekten çekindiğini belirtti. Tümer, "Nasıl biliyor musun Bodrum'da? Atmaca gibiler. Kafanı çeviriyorsun şuradan bir objektif tane çıkıyor, buradan bir tane çıkıyor. Ne yapacağını şaşırıyorsun" diye konuştu.
İKONCAN DEĞİLİM
Şarkıcı Aydın, Saba Tümer'e "Türkiye'nin Oprah Winfrey'isin. O da herşeyiyle merak ediliyor deyince, Tümer "Ama ikoncan değilim" diyerek konuyu kapattı.
Televizyon Gazetesi
Kaynak

Son düzenleyen Jumong; 8 Kasım 2015 10:12