Sessiz kal. Onlara hissettirmeden kendi arkadaş çevreni kur. Bende bi ara hep böyle oluyordum sonra kendime egldim. Her yerde ezilecek olsamda yakınımdakilere sözüm geçiyordu. O da bana yetiyordu zaten. Her yerde kendi ortamını kurmalısın sende kendi arkadaş çevreni oluştur. Her konuya hakim ol o zaman seni dışlayamayacaklar aksine sana yalakalık yapacaklardır. Benim çok zaman başıma gelen şeydir.
Bkz. metin2. 40 lvl olana kadar milletin loncasında takıldım arada olan haksızlıklara cevap bende kendi loncamı kurdum beni loncadan atanlar benide loncana al die yalvarıyordu. Knightta clan kurduğum gibi sağlam bi iki arkadaşı aldım ve hoop beni takmayanlar bile yalakam oldu. Etrafımda beni anlayan 2 tane kan kardeşim vardı. Biz onlarla tek tabanca dolaştık şimdi tüm mahalleğ.Rapte beni profesyonel studiolarına çağırıyolar bense 3-5 kendi studiomu kurmaya çalışıyorum.. Neden bunları yapıyorum çünkü başkasının ordamında ezilirm amakendi ortamımda her zaman xen üst olurum. Sende benim gibi yap 
Saygılarla...
Son düzenleyen Blue Blood; 13 Temmuz 2009 16:08
Sebep: lütfen kötü örnek olabilecek davranışlarınızı kendinize saklayın vede burda dile getirmeyin!