Arama

Ajda Pekkan - Tek Mesaj #5

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
13 Temmuz 2009       Mesaj #5
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
Ajda plajda
İstanbul Solar Beach’te ilk kez düzenlenen “Gökyüzü Festivali”nde Ajda Pekkan sahneye çıktı.
Astronomi ve astroloji alanında eğitim görenlerin ağırlıkta olduğu mekanda Pekkan, “Tipik bir kova burcuyum. Yükselenim ve yarım ay burcum da yengeç, bu yüzden çok duygusalım” diyerek astrolojiye merakını izleyiciyle paylaştı.

Yükselenim yengeç o yüzden duygusalım

İstanbul Kültür Üniversitesi’nin İstanbul Solar Beach’te ilkini düzenlediği “Gökyüzü Festivali”nde sahneye çıkan Ajda Pekkan, “Tipik bir kova burcuyum. Yükselenim ve yarım ay burcum da yengeç, bu yüzden çok duygusalım” diyerek astrolojiye merakını izleyiciyle paylaştı.
Solar Beach’te İstanbul Kültür Üniversitesi’ne ait 30-40 tane teleskop kurulmuş güneşin batmasını bekliyoruz. Gün batınca yıldızları gözlemleme ve inceleme şansımız olacak. Astronomi ve astroloji alanında uzmanlaşmış herkes orada. Ellerinde yıldız haritaları “İşte birazdan bu yıldızı göreceğiz” diyor. Kısa bir süre sonra ise festival alanını dolduran binlerce kişi tek bir yıldızı çıplak gözle izliyor; Ajda Pekkan’ı. Önce, 13 kişilik orkestrası, ardından dansçılar derken Ajda çıkıyor.

Her zamanki gibi trendi ve şık. Yılan derisini andıran bir kumaştan yapılmış parlak yelek bluz, yırtık kot pantolon ile tamamlanmış. Bu kıyafete hareket kazandıran kemerinin yanı sıra Michael Jackson’ın kol bantlarını hatırlatan, ‘acaba onun için mi taktı’ dedirten kırmızı bileklikleri de dikkat çekiyor. 1,5 saat süren konser boyunca bir tane bile ‘yavaş’ şarkı söylemiyor, dansçılarıyla birlikte o da oynuyor, herkes oynuyor. Bazen dans ederken öyle bir bakış ve gülüş atıyor ki, üstünüze alıyor ‘Göz göze geldim’ diye seviniyorsunuz. Oysa yanınızda duran kişi de, hatta onun yanında duran kişi de aynı hissiyat içerisinde. Ajda Pekkan tek bir bakışla herkesi etkisi altına alıyor.


AJDA SÖYLEYİNCE HERKES DİNLİYOR

Önceki gün Katy Perry ile yaptığım röportajda “Madonna bir şey söylerse herkes dinler” demişti. Ajda Pekkan için de aynısı geçerli.
Ne söylese dinleriz. Dinleyici kitlesi de bunun göstergesi zaten. Aralarında üniversite öğrencileri de var, yeni nesil starları seven 7-8 yaş kitlesi de...
Onlar olur da anneler babalar olmaz mı, onlar da var. Bu ufaklıklar için ‘ebeveynlerinin zoruyla konsere gelmiş’ diye düşünecek oluyorum “Çerçeve”yi söylemeye başlıyor süperstar.

Anne ve babalarından daha iyi eşlik ediyorlar. Gece boyunca “Yeniden Başlasın”, “Uykusuz Her Gece”, “Sende Yaz Yaz”, “Canımın İçi”, “Sen Mutlu Ol”, “Hoşgör Sen” gibi ‘klasik’ şarkılarını da söyleyen Pekkan, finali yine “Çerçeve” ile yapıyor.


KONSERDEN NOTLAR

Sahneye konan bir teleskop ile yıldızları seyredecek olan Ajda Pekkan önce yardım istedi sonra “Ben yıldızların yerine sizleri görüyorum” diyerek büyük alkış aldı.
Gece boyunca en ‘yavaş’ şarkı salsa ritmleriyle düzenlenmiş “Affetmem Asla Seni” oldu.
Konser bitiminde kendisine plaket sunan İstanbul Kültür Üniversitesi’nden bir yetkilinin Ajda Pekkan karşısında heyecanlandığı hatta kısa bir süreliğine nutkunun tutulduğu gözlendi.
“Kulise sızarım” düşüncesiyle sahne arkasını merak edenlere duyurulur. Arkada Ajda Pekkan için özel olarak hazırlanmış siyah bir otobüs ve başında dikilen güvenlik görevlileri var. Kulis olarak kullanılan bu otobüs, normalde Tarkan’ınmış ama bu gece için Ajda Pekkan’a tahsis edilmiş.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.