Arama


ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
14 Temmuz 2009       Mesaj #91
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ImDarker34 adlı kullanıcıdan alıntı

Böle diyor benim ingilizcem yetmiyor.Yardım lütfen.!

Vede birşeyi unuttum ben almışdım hesabımı avanaklığıma geri kaptırdım.Şifreyi değiştirmem gerekirken.Ben Msn'e girdım ondan dolayı pc'm de yavaş olduğundan şifre değiştiremeden hacker değiştirdi.Yardım lütfen.!

Hesabınız çalındıysa parolayı bilmeden msn'de oturum açamazdınız. Oturum açabildiyseniz o zaman ya hesabınız çalınmadı ya da parolayı zaten sıfırlamıştınız. Ancak ek güvenlik için parolayı sıfırladığınız anda gizli soru ve cevabınızı ve alternatif e-posta adresinizi de değiştirmeniz gerekir ki hesabı çalan kişi buraları değiştirdiyse tekrar kendisi parolayı sıfırlayamasın.

Gönderdiğiniz e-postada, aynı şey için iki başvuruda bulunduğunuzu, bunlardan sonrakini iptal ettiklerini, önceki başvurunuza gelen cevabı aşağıya tekrar yazdıklarını belirtiyorlar. Önceki cevaplarında da demişlermiş ki "Verdiğiniz adrese bir parola sıfırlama iletisi gönderdik. O postanın içindeki bağlantıya tıklayarak parolanızı sıfırlayın, ek güvenlik için [yukarıda dediğim] değişiklikleri de yapın. 3 gün içinde o bağlantıyı kullanmanız gerekir, yoksa bağlantı geçersiz kalır."

Parolanızı sıfırlayıp, alternatif e-posta adresini ve gizli soru-cevabı değiştirmeden Messenger'da oturum açmayın.