Arama


GusinapsE - avatarı
GusinapsE
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #20
GusinapsE - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

Öncelikle bu konunun erkek ya da bayan diye ayrılmasına karşıyım. Bence insan neden aldatır olmalıydı.Gruplandırma yapıldığında bayanlar erkeklere, erkekler bayanlara yükleniyor.

Özellikle eşler arasında görülen bu düşündürücü durum coğu zaman ilişkilerin bitmesine neden oluyor, neden aldatıldığını düşünmüyor aldatılan kişi, kimse dörtdörtlük değildir tabiki ama hatayı kabullenmek diye bir şey vardır. Hata üstüne hata karşı tarafı aldatmaya yönlendiriyor bu bir gerçek.

Diğer bir taraftan insan oğlu elinden kaybedene kadar değerini anlamıyor. Elindeyken belirli sebeplerden dolayı karşısındaki kişiden soğuması, umduğu şeyleri bulamaması, ve bunların hepsini başkasının tamamladığını ssanması insanı aldatmaya yönlendiriyor.

En büyük etken ise artık O'nu sevmemesidir....
Kendi düşüncelerim ve aldatmaya yorumum budur.

Şimdi burası bensiz olmazz Ayıp olur ben yazmazsamm zaten bekliyosunuzda beni onun için söze giriyorum..

Şimdi machmood aldatmanın da çeşitleri vardır. Ama aslında bu sorunlar aldatmadanda çözülebilir .
İlk olrak demişsinki Neden aldatıldığı düşünmüyor. Eğerki aldatılan kadın hata yaptığı için aldatılıyosa bayanlar aynı şekil bunu size yapsın olurmu?? OLMAZ TABi..

Eğerki eş hatalıysa sorunlar konuşularak çözülmeli veya olmadı ortak yol bulunamıyormu konuşur ilişkini veya evliliğini bitirirsin..

En büyük neden sevginin bitmesi. Sevgi bittiyse zaten herşey bitmiştir o ilişkiye neden devam ediyo .. Bitirsin yeni Bİr ilişkiye öle başlasın buda aldatmaya sebeb değil..

Birde dedinki kaybedince değerini anlıyo insanlar. Evet sizdeki sorun bu işte geneliniz sadece zevk için değişiklik olması için HER GÜN AYNI YEMEK YENMEZ sözündeki fetvayla aldatıyorsunuz.Bizimde kızdığımız bu Erkekler aldatıyo sonra gelip özürler bilmem neler.Ya yapmayacaksın sevdiğine sadık kalıcaksın yada yaptın yedin bir haltt sonunu getiriceksinn çekip gidiceksin....
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:02