Arama

arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #1046
arwen - avatarı
Ziyaretçi
Ela

Hayat sana teşekkür ederim...Bu sevda ,bu özlem, bu kavram.ey aşşşkkkkk...sen hep hayatımdasın ve senle mutlu olabiliyorum bir tek yine ve yine...Tanım arama benden aşk tanımını bana yaptırma.Sana tanıtabileceğim tek olan hissettirdiğindir,özlemimdir,yüreğimdeki ateşindir,bitmek bilmeyen sonsuz yolculuğundur...yüzümdeki tebessümdür,çocuklaşmamdır,iyiliğimdir,şefkatindir...yaşamak aşık olmaktır işte bundandır yaşamaya aşık olduğum...senle ben?sakın hayatımdan çıkma ne olur sun,beni bana bırakıp gitmeyesin, yalnızlık,aşksızlık ve de manasız gözler bu kadarı fazla hiç gitme en iyisi...yanımda kaal,seni hayal edeyim sensizlikte,seni yaşıyayım ,sensizlikte, rüyamda,kalbimin en kuytu tozlu köşelerinde.yine açılamayayım sana.yine açamayayım seni kalbime itiraf edemeyim yine aşık olduğumu bir bir kalbimin sessiz köşelerine.evet yine geldin sayısı bellidir gelişinin ve beni acıya boğuşunun.içime işlemen ve bir o kadar hayata bağlaman.sayılıdır senin için savaşmam,seni kazanmak s!
özcükleri acıdır belki ama acı olup olmadığını ben de inan bilemiyorum.ben birazda nasıl karşıma çıktığını anlatayım .bir çift harika bakıştasın şu an haatrımda yüreğimde o muhteşem bakışla saklısın.o bakışki aşkın farklı hali beni aldı benden yine işte bu da sayılıdır peki son mudur?seni duyamıyorum.geldin ve sanırım yine gider gibisin.gitme desem...bu sefer kal yüreğimde gitme.biraz da kendini kendime yaşatma sırası sende olsun.biraz daha istiyorum o bakışlardan lütfen sadece birzdaha melankoli.ben yine sessiz,uzaktan,derinden yaşatırım seni içimde ama biraz daha göster o muhteşem ışığı...yine her sabah ona giyineyim,ona güleyim,onu seveyim.bilmesemde sonunu ondan ben olayım birzda.belki adını öğrenmemdeki çabam da bundandır.o güzel bakışın sahibi kim diye?!?o güzel tebessümden de istiyorum birazcık,hissettiğini hissetmek belkide benim hissetmek istediğim.yine geldin ve işte yine kelimelere sığmıyorsun.her zaman farklı geliyorsun gidişin de farklı oluyor.sevişim hiç değiş!
miyor nedense...bağlı kalışım da hep aynı,rüyalarda görüşüm de.peki bu sefer sen bi farklı gelir misin çok rica etsem?