Arama

Babam - Tek Mesaj #18

NihLe - avatarı
NihLe
Ziyaretçi
28 Haziran 2006       Mesaj #18
NihLe - avatarı
Ziyaretçi
babam,bana hayat veren canıma can katan tek insan...
babam,bana kızdığı zaman konuşmayan kalbimi asla kırmak istemeyen insan...
babam,hayatımdaki herşeyi bilmek isteyip fazlasını duymak istemeyen insan'oğlum sevgilin varmı' 'var baba' 'iyi bana anlatma'..
babam ilk kalp kırıklığım gördüğü an beni deli gibi kıskanıp anneme'nerde o çocuk dövücem'diyen insan...
babam bana yalan söylemeyi beceretemeyen insan ve hep aynı can alıcı cümleyi söyleyen insan'ben sana güveniyorum oğlum sen beni yanıltmazsın'....
babam hayatımda örnek aldığım insan azmine zekasına kendini geliştirmesine hayran olduğum insan....
babam bunaldığımı gördüğü an bana engüzel sözleri söyleyen insan...
babam bi arkdaşına'ben oğluma güveniyorum bana asla yalan söylemediğini biliyorum'dediğini bildiğim insan...
babam senin başına önüne eğmektense herşeyi silmeyi yeğlediğim insan...
babam annemle her tartışmamda bana hem kızıp bu oğlanı yola getiricem diyen insan
babam bi gün beni çok ağlatıp uykuya daldığımda gelip alnımdan gizlice öpüp'sen canımsın 'benim diyen insan....
babam beni herşeye tok yetiştirip paraya pula hiçbişey değiştirmiycek kadar tok gözlü yapan insan...
babam gözleri sevgi dolu insan hayatım boyunca bana en büyük yaptığın şey beni sana layık olmaya çalıştırmadan bana güvenip kötüyü iyide kendim için ayırt etmemi sağlayan insan...
babam hata yaparsın diyip beni o durumda bile hata yapmamı engelleyen insan...
babam biliyorum benim bir hayatım var ama sen bundan hep üstünsün bana olan güvenini kırmaktansa herşeyi bozmayı tercih ederim umarım san layık bi evlat olurum,umarım benle gurur duyarsın babacım...