Arama


fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
24 Temmuz 2009       Mesaj #8
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
serpam adlı kullanıcıdan alıntı

msn giriş yapamıyorum hata kodu 81000378 diyor bütün ayarlarım yapılı ama yine de aynı hatayı veriyor bazen tek bir msn adresini açıyor internet explorer programını ordakinde açılıyor ama normal msn sayfamdan açılmıyor acil yardım ltf

Hata 81000314, 81000377 veya 81000378: Kişi listeniz kullanılamıyor

Bu iletilerden birini alırsanız, kişi listeniz kullanılamıyordur. Windows Live Messenger hizmeti teknik sorunlar yaşıyor olabilir. Oturumunuzu kapatın. Birkaç dakika bekleyin ve yeniden oturum açmayı deneyin.

İlgili konular

1. Bağlantı sorunlarını giderme
Windows Live Messenger oturumu açarken sorun yaşıyorsanız, sorunu düzeltmek için aşağıdaki sorun giderme tekniklerinden herhangi birini deneyin:
Messenger bağlantı ayarlarınızı denetleyin:
Messenger oturumu açamazsanız, Messenger'daki bağlantı ayarları (Internet bağlantınızla ilişkili ayarlar.) Windows Live ID veya .NET Messenger Hizmeti hizmetine bağlanmanızı önlüyor olabilir.
  1. Araçlar menüsünü seçin ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
  2. Bağlantı'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın.
  3. Ayarlar iletişim kutusundaki HTTP bölümünde Sına seçeneğini tıklatın. Test sonuçları Bağlantı Sınayıcı iletişim kutusunda göründüğünde Tamam'ı tıklatın.
  4. Tamam'ı ve tekrar Tamam'ı tıklatın.
  5. Sınama sonuçlarını kullanarak hangi ayarların bağlantı sorununa neden olduğunu belirleyin.
Devamı için; https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/78756-msn-hata-kodu-81000378-windows-live-messenger-hatasi.html