Bir kişinin adresnin üzerine sag tıklayıp Görüntüle>Profil deyip profilini açtığınızda geçmişteki kişisel iletilerini görürsünüz. Eğer profili açtığınız zaman iletiler yok sadece kişinin başkalarına gönderdiği notlar varsa veya Bu kişi son zamanlarda hiç birşey yapmamışdır yazısı çıkıyorsa o kişi sizi kesin olmamakla birlikte çok yüksek ihtimalle engellemiştir. Fakat Bu kişi son zamanlarda birşey yapmadı yazısı ik durumda çıkar. Birincisi kişi sizi engellemişse, ikincisi ise o kişi uzun zamandır msn hesabını açmamışsa. Yani kesin bir yöntem değildir ama sürüm değiştikten sonra bu yolla engelleyenleri yüksek ihtimalle görürsünüz. Ama Eski sürümde çok daha kolaydı engelleyeni bulmak
Alıntı
yagmurcu adlı kullanıcıdan alıntı Windows live messenger kullanıyoruym. Sürümünü bilmiyorum ama 9 değil. Onu biliyorum. İki arkadaşımı eklemiştim. Sonra onları engellemem gerekti. Messengerın araçlar-seçenekler-gizlilik bölümünde engellenen kişilerde görünmelerine rağmen listemden kayboldular. Êngellemeyi kaldırdım ve kişilere ekle yaptım, yine ana sayfada görünmediler. Onlar beni görüyor ama ben onları göremiyorum. Geçen gün başka bilgisayardan messengerı açtım, diğer kişiler bölümünde gözüküyorlar. Kendi bilgisayarımsa çevrimiçi-çevrimdışı durumuna ayarlıydı. Grupları göstere ayarladım ama yine olmadı. Bu olayın bir çözümü var mı? Biraz karışık gibi ama en sade bu şekilde anlatabildim. Yrdım ederseniz sevinirim.
Teşekkürler.
(Bu soruyu daha önce soru-cevap" kısmına yazdım ama çözüm öneren bir cevap alamadım.)
Birde messengerınızı Denetim Masası ndan uninstall yapıp tekrar yüklemeyi dener misiniz