Arama

Hayata Dair - Tek Mesaj #1519

reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
29 Temmuz 2009       Mesaj #1519
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Neden diye başlayan kaç cümleye daha misafir olacağımı bilmedenvirgs kabullenememenin verdiği yıkık dökük bir ruh hali ile senden sensizliğinden kurtulmanın çözümlerini arıyorum. Anlamsız bir savaşın ortasındavirgs sana olan düşkünlüğünün zaafı ile esir alınmış bir yüreğin son feryatlarını boşluğa bırakıyorumvirgs yitik melodiler eşliğinde.

Bir boğuşma sendromunun meydana getirdiği bir kaostavirgs hatıraları rüzgarla savurarak seni yüreğimden azat etmenin telaşı ile;benim sendekivirgssenin yüreğimdeki esaretini sonlandırmanın mücadelesini veriyorum kaç zamandır.

Sen çok uzaklarda başka yüreklere fetihlere yolculuk ederkenvirgs ardında bıraktığın enkazın izlerini silipvirgs yeni doğan güne taze umutlar biriktirmekteyim.Ne bekliyordum ki sanki;hep böyle olmadı mı zatenvirgsaşkın yükünü tek kişilik çektiğim gibi ayrılığın yükünü de bana yükledinvirgspayıma düşürdüklerin hep hak etmediklerim oldu.Üzülmevirgskederlenmevirgsmutlu ol diye ne çok tüketmişim kendimi meğerse.

Seni çok sevmem
Zamansızvirgsderin yaralara sebep
Beni en çok kahreden
Çok seviyorum derken sırtını dönüp gitmen
Zoruma giden
Beni yarımsızvirgsyarınsız bırakman
Bahanelerin ardına sığınmam
Savunmasızlığımdanvirgsyalnızlığımdanvirgsçaresizliğimden

Bunu söylemek zor ama bil ki; her şeye neden olan senvirgsnedensizliklerin içinde boğulanvirgslal olmuş dillerlevirgsyüreği darmadağın geride kalan ben..

Yaşadıklarımı yok saysamvirgs bu vedayı hiç sorgulamasamvirgs mevsime ayak uydurup hüzünlerimi hazandandır diyip es geçsemvirgsher şeyin oyun olduğu bir dünyada yalandan zaferlerle kendimi avutsam geçer mi ki bu yaralar;
Sanmıyorum..

Resimleri yakmak anıları seni yok etmeye yetmiyormuşvirgsbir Sezen Aksu şarkısında ki hüzün gibi nota nota çöküyor sensizlik her hücremevirgsuyumaya da cesaret edemiyorum düşümde karşıma çıkarsın diye.

Ve ben;
Ağlamaya mecali olmayan gözlerle
Sitem yükünü satırlara yüklemiş cümlelerle
Sol yanımı kaplayan bir hiçliğe
Kocaman yalnızlıklar büyütüyorum sol yanımda
Ya sen;
Umarsız
Pervasız
Can yakan
Gidişler saklıyorsun hala cebinde

[aLıntı]