Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
20:22, 3 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 11 Aralık 2025 - 20:25
Arama
MaviKaranlık Forum
Astroloji - Fallar - Terazi
-
Tek Mesaj #518
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009
Ziyaretçi
Terazi - Pazar , 02.08.2009
Sevgili Teraziler bugün, yakınlarınızla aranızda güven duygunuzla alakalı sorunlar çıkabilir. Onları fazla sahipleniyor oluşunuz sıkıntı yaratabilir. Herşeyin güvenilir ve huzur dolu olmasını istiyorsunuz, Eviniz ve ailenizle ilgili konularda sorunlardan hoşlanmıyorsunuz. Sanki herkes elbirliği yapmış problem çıkarıyor diye düşünebilirsiniz. Ve bugün sizinle konuşan insanların daha nazik olmasını bekleyebilirsiniz. Aksayan birçok şey bugün gözünüze batabilir. Ve doğal olarak en yakınınızdaki insanlara sertçe tepkiler verebilirsiniz.
Bugün, bir yandan uyum içinde yaşamak isterken bir yandan üstünüze çöken görevler sizi bunaltabilir. Biraz daha geniş açıdan olayları ele almanızı öneriyorum. Yöneticiniz Venüs gezegeninin Pluto ile yaptığı sert açı bugün tüm burçları epeyce rahatsız edeceğe benziyor. Benim tavsiyem özellikle sakin olmak, ortama ve kişiye göre hareket etmektir. Çünkü karşınızdaki kişinin de bu enerjiden nasibini alması muhtemeldir. Bu yüzden herkesin herkese karşı sevgi dolu ve anlayışlı olması lazımdır. Yönetici gezegeniniz Venüsle yaşanan bu durum doğal olarak ilişkinizde iletişimsel problemler çıkabilir. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle uzlaşmazlıkla yaşanabilir. Bütün bunların bilincinde olursak kendimizi düzenlememiz de o kadar kolay olur kanaatindeyim.
Sevecen, hoşgörülü bir pazar günü geçirmeniz dileğimle,
iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı
astrologunuz@mynet.com
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 20:25
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve