Arama


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #8
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Kirpiklerinizi Konuşturun

kir0

Şüphesiz güzellik gözlerden başlıyor. Şöyle derin ve anlamlı bakışlara sahip olmayı kim istemez ki? Sürekli aynı göz makyajını yapmaktan artık sıkılmaya mı başladınız? Takıldığında gözlere bambaşka bir hal getiren ve çarpıcı bakışlara sahip olmanıza yarayacak olan takma kirpikleri denemeye ne dersiniz?
kir1

Güzellikte yeni trend takma kirpik kullanmak! Bu sezon gözlere kelebek etkisi veren ve çok daha büyük gözükmesine yardımcı olan takma kirpikler vazgeçilmez bir aksesuar olarak makyaj artistlerinin çantasına girdi. Miu Miu'da sivri takma kirpikler adeta uçlarına birer gözyaşı oturtulmuş gibi kullanılırken, Versace'de takma kirpik inceltilerek ağır göz makyajıyla beraber kullanıldı ve dumansı göz makyajı ile bu etki tamamlandı. Dior'da ise örümcek ayağını andıran incelikteki takma kirpikler parlak renkleri çerçevelemek için tercih edildi. Kısaca, defilelerden kırmızı halı davetlerine kadar her yerde takma kirpiğin izlerini görmek mümkün. Dita Von Teese ve Christina Ricci bu modaya öncülük eden isimlerin başında geliyor.
kir2

Peki ya siz koşup bu takma kirpiklerden kendi tarzınıza uygun olanı almak için hala bekliyor musunuz? Her türlü parfümeride ya da kozmetik mağazalarından bulabileceğiniz takma kirpikler ile gözlerinizde kelebek etkisi yaratabilirsiniz! Naturalites takma kirpikleri derin gözlere sahip olmanıza yardımcı olabilir. Ürünün fiyatı ise 18 YTL.