Arama


emineeee - avatarı
emineeee
Ziyaretçi
5 Ağustos 2009       Mesaj #8
emineeee - avatarı
Ziyaretçi
sigra insan hayatında en cok insan saglıgını tehdit ediyor.içindeki maddeler insan vücudunun her karasine zarar veriyor.her nefeste 50 bin hücre ölümüne sebep olan sigara sadece bu kadar masum olmayaıp kanser,kısırlık,beyin felci,bronsit gibi biçok hastalıga nebazı hastalıklar ıse farkında olmadugımız ve kıısa surede ortaya cıkar. mesela tat alma ,koku alma gıbı duyularımızın körelmesi.

sigara sadce saglıgı tehdit etmez. ayrıca maddi yonden desıkıntılra sebep olur.insanlar sıgra alabılmek için harcadıgı parayı daha yararlı bısekılde kullanabılır. mesela bırıkım yapabılır, okul yada ev masraflarını karsılayabılır.tabii sadce sahip olmak için para harcanmıyor vucuda verdgı zararı tamır etmek içinde odenen paralar var.sıgara kullanan ınsanlar hasta olduktan sonrada ilaç,hastane parası verırıler. ayrıca sıgara cılde zarar verdigi için bıde estetik için verilen paralar, kremler... tüm bunarın yanında hayata verdigi zararlar servet harcansada tamir edilmiyor.

herkes bılıyor kı sıgara cok zararlı, pahalı ve ayrıcada iğrenç olsada. bazı insanlar onu kullanmayı seviyorlar ve bu onların hakkı. dünya üzerinde herkes hakkı olan şeyi almak, kullanmak ister. bu yuzden sigara seven insanların kullanmak istemeside gayet doğaldır.