Arama

Ajda Pekkan - Tek Mesaj #6

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
10 Ağustos 2009       Mesaj #6
kutsal54 - avatarı
VIP ... GÜLBEN ERGEN FANS!
LCD ekrandan kopya çekti
Yaz başında verdiği bir konserde “Resim” adlı şarkısının sözlerini unutan Ajda Pekkan, Turkcell Kuruçeşme Arena’da tedbiri elden bırakmamıştı. Süperstar göz ucuyla sahneye konulan 106 ekran LCD ekranda yazılı şarkı sözlerine baktı.
Ajda Pekkan önceki gece Turkcell Kuruçeşme Arena’da sekiz bini aşkın hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Nur Yerlitaş’ın atölyesindeki kostüm provası sırasında dans ederken ayağını burkan Pekkan, buna rağmen konserini ertelemedi.
Sanatçı, ayağına yapılan özel alçıyı saklamak için botla sahneye çıktı. Yerinde duramayan sürekli sağa sola koşarak dans eden Pekkan, beşinci şarkısı “Vitrin”i söyledikten sonra hayranlarına ayağının burkulma hikâyesini de anlattı. Sanatçı, “Bir gece önce başıma geldi bu olay. Herkes ‘Nazar değdi’ diyor. Sizce nazara inanayım mı?” sorusuyla seyirciler arasında mini bir de anket yaptı. Mekânda ortak kanı “Pekkan’a nazar değdiği”ydi.
Sahnede kurulan dev barkovizyonda Süperstar’ın geçmiş yıllarda çekilmiş klipleri yayınlandı. Yeni şarkılarını da seslendiren Pekkan, geçtiğimiz konserlerinde Serdar Ortaç’tan aldığı “Resim” adlı şarkının sözlerini unutmuş ve bu olay basına yansıyınca ünlü sanatçı üzülmüştü.
Ajda Pekkan bu konserinde sahneye koydurduğu 106 ekran LCD ekranla şarkıların sözlerini unutma ihtimaline karşı önlem aldı. Sanatçı, arada sözleri ekrandan takip etti.

Yeni bir trend yarattım
Ajda Pekkan yaz günü neden çizme giydiğini şöyle açıkladı: “Ayağımı burktum. Nur Yerlitaş’ın atölyesinde prova yaparken şarkı söyleyip dans etmeye başladım. Ancak ayağım burkulunca, bu yaz günü bu botları giymek zorunda kaldım. Botların içinde ayağım alçıda. Fakat bu duruma rağmen yeni bir trend yaratmış oldum.”
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.