Arama

First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
30 Haziran 2006       Mesaj #657
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
es2626es adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar öncelikle konuyu bastan alayım sevdiğim insanla görüşüyorum.ama onun bağlantısı ortkalaşa altkomsusu hackerlik yapıo biden geldi yazdıklarımızı okumus.ben sasırdım yanii...bide bana ıp numaramı verio bu arada ıp numarasını nasıl değiştirebilirm 2.msn mi okumaması için napmalıyım lütfen yardımcı olun insanının özelide kalmadı yazıklar olsun yaa ...tşk ederim ii akşamlar

Bunun engellemenin yolu var arkadaşım ilk olarak alt komşunun bilgisayarına yüklediği programlardan kurtulman lazım (hacker ım diye dolaşan insanların kullandığı trojan programlardan bahsediyorum) bunun için Spyboot programını yükle ve güncelledikten sonra tarat bulduklarını temizle sonra bir virüs programı kur tercihen kaspersky ve tabi bunuda güncelleyip bilgisayarını taratıyorsun. bunlara ek olarak hackerım diye dolaşan alt komşunun ortada dolaşan programlarla saldırı yapması halinde onu engelleyecek bir firewall ve(ya) Kaspersky anti hacker programını kur bilgisayardaki bütün paylaşımları kapat iç ip adresini değiştir. sonra rahat rahat konuşabilirsin.

Not: Bu kadar uğraşamam diyorsan başka bir yöntem. ilk önce alt komşu tenha bir yerde çıkıştırılır ve ...(sonrasını anlatmak gerekmiyor herhalde)

Alıntı
civilengineer adlı kullanıcıdan alıntı

windows xp professional kullanıyorum msconfig i açmaya çalışıyorum ama açıldıktan bir kaç saniye sonra kendiliğinden kapanıyor bu sorun hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

msconfig'in açıldıktan kısa bir müddet sonra kendiliğinden kapanmasının sebebi başlangıç ayarlarını düzenlemenizi engellemek isteyen bir program olabilir (virüs, trojan vs.)

Alıntı
jokke adlı kullanıcıdan alıntı

Msn Mad birisi bana yardımcı olsun yoksa kafayı yiycem. problem şu.
yeni bir pencere açıyorum açtığım pencereyi mausla tutup sürükleme yaptığımda açmış olduğum pencere titriyor .ben titremesini istemiyorum .lütfen duyun beni

windowsun görünümü güzelleştirmek için sunduğu bazı efektler var ama ben böyle bir efekte denk gelmedim yani bu default bir durum değil bunu 3. parti yazılımlar ile yapabilirsiniz. son zamanlarda bu tarz bir program(lar) kurdu iseniz sistemden kaldırın. veya aklıma gelen başka birşey Ekran Kartı driverinizi kurmadı iseniz. titreme değil ama pencerelerde bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. bunun için ekran kartı sürücünüzü kontrol edin.