Arama


ICE-MAN - avatarı
ICE-MAN
Ziyaretçi
27 Ağustos 2009       Mesaj #17
ICE-MAN - avatarı
Ziyaretçi
Pc nize yeni bir donanım alırken herşeye dikkat etmeniz gerekmektedir aksi taktirde en üst seviye bir ekran kartı alsanızda fayda etmeyecektir ekran kartı gibi bir parçayı alırken işlemci (cpu) ram, anakart ve güç kaynağınızında iyi olması gerekmektedir veyahut bu 4 parçaya en uygun olanını almalısınızki istediğiniz verime ulaşabilesiniz. grafik ağırlıklı program oyun veya buna benzer yazılımlar çalıştırmanız gerektiğinde tek iş ekran kartına kalmadığından dolayı seçimi iyi yapmalısınız. Pişman olmamak için doğru zamanı seçip iyi araştırma yapmanız gerekmektedir..

ekran kartlarında sadece 512 mb 256 bit özelliklerine değil çekirdek hızı ve işlemci teknolojiside önemlidir.. Ram in 1gb ve üstü olmasının en büyük avantajı oyunlarda 1024x768 çözünürlüğün üstünde bir çözünürlük kullanacaksanız ve ekranınız 1650x1050 veya 1920x1080 gibi bir çözünürlüğü destekliyorsa işinize daha çok yarayacaktır..


Not: Güç kaynağınızın iyi verim alabilmeniz için en az 400 450 W ve üzeri olması gerekmektedir. Yeni nesil ekran kartları harici güç beslemesi ile çalıştıkları için yetersiz güç durumunda sisteminiz aşırı derece ısınır ve hatta çok yük binmesinde donanımınıza kalıcı zararlar vermesi mümkün olabilir..

gpuz