Aşka tutulmak..
Ne zormu$ a$k'a tutulmak, özleminle yanip tutu$mak, kavu$maya az kaldi deyip aylari, haftalari, günleri, saatleri, dakikalari saymak.
Ne zormu$ a$k'a tutulmak, tutulupta zamanin icinde kaybolmak, aradigini yaninda bulamamak, uzaginda kalan a$k'a yol almak icin sabretmek..sabretmek..sabretmek.. Ne zormu$ a$k'a tutulmak, tutuldugun a$k'in yolunda sabirla beklemek ve yava$ yava$ ilerlemek...
A$k dedigin bir anda olu$muyor, sabir istiyor, güven istiyor, inanc istiyor.. A$k dedigin kolay bulunmuyor, emek istiyor, en önemliside koskoca bir yürek istiyor!
"Seni seviyorum" sözlerinle mutlu olmak, bir gülümsemende, bir dudak bükü$ünle hayati ke$vetmek, a$k'in diyarinda ciplak ayaklarla ko$mak, cocuk yüreginin umutlariyla hayal kurmak.. Ne güzel $eymi$ $u a$k denen duygu seline kapilmak, kapildigin yerde mutlulugu bulmak. Ne güzel $eymi$ seni sevmek! Ne güzel $eymi$ senden "seni seviyorum" sözlerini duymak, en önemliside senin bana ait oldugunu bilmek.
Ne güzel $eymi$ seni seviyorum diyebilmek! Aaaahhh ah ne zormu$ severken bu kadar uzakta kalmak..