Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
03:13, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 10 Aralık 2025 - 03:14
Arama
MaviKaranlık Forum
Sahipsiz Mektup'lar
-
Tek Mesaj #604
reyan
Ziyaretçi
29 Ağustos 2009
Ziyaretçi
Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine
ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim. .
Sen yoktun. . !
Binlerce adım attım bu kentin sokaklarında. . Her köşeyi
her parkı
her ağacı ezberledim. . Sevdaya bulanmış kaldırım taşında senin adını aradım. . .
Sen yoktun. . !
Evlerin duvarları birer birer üzerime yıkıldı. . Her bir hücremin acısını ta yüreğimde hissederken beni enkazın altından çekip alacak elini aradım. . .
Sen yoktun. . !
Özlem şarkılarını ezberledim. .Kimini bağıra bağıra
kimini fısıltıyla söyledim. . Karanlığa haykırdım hasretimi. . Sesimi duyacaksın diye bekledim. .
Sen yoktun. . !
Senden gelecek bir tek haberi bekledim. . Saatler asırlar gibi geldi
geçmedi. .Çalan her telefonu yüreğimin deli bir çağlayana dönen atışlarıyla açtım. .Senden başka duyduğum her seste hep aynı hayal kırıklığını yaşadım. . Onlar beni duymak istiyordu
bende seni. . Ama. . .
Sen yoktun. . !
Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi karanlığın kucağına uzattım her gece. . Bir an önce sabah olsun diye uykunun beni çekip almasını istedim. . Kaç kere sabahı ettim gözlerimi kapamadan. . Kaç gece merdivendeki ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye. . .
Sen yoktun. . !
Her yağmurla birlikte hüzün de yağdı bu kentin üzerine. . Bulutlar yalnızlığın işaretiydi benim için. . Beni ıslatan yağmur olmadı
ben senin özleminle sırılsıklamdım her mevsim. . Hayat merhaba dedi bahara çiçek çiçek. . Uzun kıştan sonra gelmez dediğim göçmen kuşların dönüşünü gördüm. . .
Sen yoktun. . !
Her istasyon
her otogar adresim oldu. . Bir trenden inersin sandım. . Otobüslerdeki her yolcuya sensin diye baktım. . Yada yolculuklara vurdum kendimi
kimsenin uğramadığı köylere
adı duyulmamış kasabalara gittim. . Senden bir iz aradım. . .
Sen yoktun. . .
Denizin maviliğine umut bağladım. . Kıyılarda tükettim bekleyişlerimi. . Hep sensiz gemiler geçti limandan. . Ben gemicilerin hasret türkülerine eşlik ettim. . .
Sen yoktun. . !
Gözümden bir tek damla yaş akmadı. . Onlar sana aitti
sana kalmalıydı. . Kimselere söyleyemedim acılarımı. . Bekleyişimin öyküsünü kimselere anlatamadım. . Nice fırtına koptu yüreğimde
dalgalar dövdü hayallerimi. . Sığınacak bir liman
yaslanacak bir omuz aradım. . İçimi dökecek bir insan aradım. . .
Sen yoktun. . !
Her gece ay paramparça oldu. . Her gece yıldızlar birer birer düştü sokaklara. . Yıldızları saçına takıp gelmeni bekledim. . Ayı avucunda bana getirmeni bekledim ve bir güneş gibi doğup aydınlatmanı bekledim bu kapkara dünyamı. . . Ama. . .
Sen yoktun. . !
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 03:14
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız