Arama

Sahipsiz Mektup'lar - Tek Mesaj #606

reyan - avatarı
reyan
Ziyaretçi
31 Ağustos 2009       Mesaj #606
reyan - avatarı
Ziyaretçi
Sen gittin.. Bir zifiri karanlıkvirgs bir zından yalnızlığıvirgs ağır bir boşluk bıraktın geride. Gittin ve dönmeyeceksin bir daha. Haklısın gidişindevirgs bu aşkı bitirmekte haklısın. Tek söz söyleyemedim. Yüzüne bakamadım. Karşında ağlamadım. Eridimvirgs tükendimvirgs bittim. Sonsuzlukta bir insan nasıl olur.. sesi soluğu nasıl duyulur?

Elveda aşkım.. Elveda sevgilim. Sen kendini hiç böyle gereksizvirgs böyle değersizvirgs böyle yapayalnız hissettin mi? Ayrılık ölüm kadar acı ve soğuk.Aynalara bakıyorum. Aynada gördüğüm ben değilim. Gözlerim cehennem ateşi.. dudaklarım mühürlenmiş. Ellerim titriyor. Yüreğim kızgın demirlerle dağlandı. Yokluğunun bedeli çok ağır sevgilim.

Sevinçlerimvirgs hayallerimvirgs umutlarımvirgs renkli dünyam elveda.. Elveda yaşamak.. Yaşamın anlamı elveda. Kimse farkında değil yokluğunun. Sensiz ne hallerde olduğumu kimse bilmiyor. Anlamıyor yitip giden bir aşkın kederini.

Düne kadar en yücesini yaşadım mutluluğunvirgs ayaklarımın altından kayıp gidiyordu toprakvirgs denizlerin ovaların üstünde uçuyordum. Güneş kadar yakındı bana aşk. Güneş kadar sıcak ve parlak. Bıraktın birdenbirevirgs kanatlarım kesildi. Hızla çakıldım yerevirgs boşluğun içindeyimvirgs şimdi hiçbir şeyim.Oysa dünyanın en zenginiydim. Bütün çiçekler bizim için açardıvirgs bizim için ballanırdı meyvelervirgs ekinler bizim için bereketlivirgs sular bizim için çağlardı. Şimdi toz duman içinde kızgın bir çöldeyim. Yönümü yolumu şaşırdım. Sam rüzgarlarına bıraktım gövdemivirgs sürüklenmekteyim.

Sen bensiz nasılsınvirgs bilmiyorum. Rahat mısınvirgs mutlu musunvirgs bu kadar çabuk beni unutur musun?.. Nasıl birden mazi olursun?

(alıntı)