Dondurma keyfi Gülben Ergen ile eşi Mustafa Erdoğan, geçtiğimiz akşam Bebek’te dondurma yerken görüntülendi.
Eşiyle birlikte bir yemek davetinden çıktıklarını söyleyen Ergen, “Yemek çıkışı eve gitmeden önce canım dondurma çekti. Mustafa sağolsun beni buraya getirdi” dedi. Çocukları ve eşiyle mutlu bir yuvası olduğunu söyleyen Ergen “İki çocuk daha geldikten sonra daha da evcimen oldum” diye konuştu.
Kaynak -----------------------------------
Gülben Ergen evinin kapılarını açtı
Gülben Ergen 4 katlı orman evinin kapılarını Instyle"a açtı...
Gülben Ergen, Bahçeköy’deki 4 katlı orman evinin kapılarını Instyle Home’un Eylül ayı sayısı için açtı. Ergen, evinde kendisi için en değerli olan şeyin ise salonun girişindeki biblolar olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, evli bir çifti, bir erkek çocuk kucaklayan kadını ve ikiz bebekleri simgeleyen biblolarla ilgili olarak “Burası tılsımlı köşe. Bu bibloların hikayesi benim hayatımda gerçek oldu” diyor.
Dergilerde gördüğü detayları eve uygulamayı sevdiğini anlatan Ergen bu merakının bazen başına iş açtığını anlatarak “Mustafa’yla Mudo Concept’ten eski görünümlü ahşap bir kapı almıştık, nereye monte edeceğimizi bulamadık. Tam umudu kesip salonun ortasına bırakmaya karar verdiğimiz anda üzerine uygun bir cam kestirip sehpa yaptık” diye komik bir anısını paylaşıyor.
Kaynak ----------- Ergen hayranlarına iftar yemeği verdi
Vaktinin büyük bir bölümünü çocuklarına ayıran Gülben Ergen, hayranlarına iftar verdi. Ünlü şarkıcı önceki gün İstanbul Kanlıca'daki bir restoranda "Gülben Ergen Fan Club" üyeleriyle buluştu. Ergen "Ramazan çok güzel geçiyor. Ares ve Güney'i emzirdiğim için oruç tutamıyorum. Çocukluğuma dair çok şey buluyorum. Sahurda davulcunun sesi, sohbetler, iftar yemekleri her şey çok güzel" dedi. Yakın bir arkadaşının hediye ettiği ve üstünde kendisinin, çocuklarının ve eşi Mustafa Erdoğan'ın ismi yazan kolyeyle dikkat çeken sanatçı "Bir tane de kız çocuk gelir mi" sorusuna gülerek "Artık doğum yapmam herhalde" diye cevap verdi. "Sibel Can, Gülben'e kırgın" haberleriyle ilgili değerlendirme de yapan ünlü yıldız "Tatlı bir sitem olduğunu algılıyorum" dedi.