Arama

Kıraç - Tek Mesaj #8

_cesminaz_ - avatarı
_cesminaz_
Ziyaretçi
2 Eylül 2009       Mesaj #8
_cesminaz_ - avatarı
Ziyaretçi
Kıraç Tavas'ta (Denizli) üniversite yararına verdiği konserle Tavaslıları büyüledi.

Untitled 1

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi’nin katkılarıyla Tavas Meslek Yüksek Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Tavas’ta yaptırılması hedeflenen Yüksek Okula katkı sağlamak amacıyla Kıraç Konseri düzenlendi.

Kıraç konserine Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen’in yanı sıra Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Mithat Ekici, eşleri ile birlikte 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Ergüder toptaş, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Mülkiye Başmüfettişi Sadık Altınkaynak, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakcı ve ev sahibi olarak Tavas Kaymakamı Yusuf Güler ve Belediye Başkanı Mehmet Karabay ile çok sayıda Tavas’lı vatandaş katıldı.

Tavas Stadında düzenlenen Kıraç konserine Tavaslıların ilgisi büyüktü. Kıraç’ın sahne almasından önce şarkıcı Sevilay sahne aldı. Ardından Tavas Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibi Tavas yöresinin zeybek oyunlarından oluşan gösterilerini sundular.
Kıraç’ın sahne almasından önce konseri izlemeye gelen Tavaslılara hitap eden Belediye Başkanı Mehmet Karabay, konseri onurlandıran Vali Erkmen ve diğer protokol üyelerine teşekkür ederek tüm çabalarının Tavaslıların yüzünü güldürmeye yönelik olduğunu söyledi.
Kaymakam Yusuf Güler de Tavas’ın şahlanışının ve dirilişinin tarihe kayıt olarak düştüğü bir dönemden geçtiklerini belirterek, “ Uyuyan dev adam artık uyanmakta. Denizli’nin lokomotif ilçesi olan Tavas hak ettiği yeri sizlerin desteği ile tekrar alacak. Uygulamaya koyduğumuz projeler Sayın Valimizin ve milletvekillerimizin de desteğiyle son aşamasına geldi. Tavas halkı olarak biz bir üniversite sevdasına kapıldık. Tavas halkı olarak bu konuda topladığımız kaynak 1 milyon TL’yi buldu. Tavas halkı artık üniversitesine kavuşmak istiyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sahneye çıkan ve yaklaşık iki saat sahnede kalan Kıraç, birbirinden güzel şarkıları ile Tavaslıları coşturdu.
Kıraç’a Denizli Vali yardımcısı Halil İbrahim Ertekin bir plaket verdi. Konserini tamamlayan Kıraç aniden sahneden ayrılarak minibüse binerek Tavas’tan ayrıldı. Kıraç konserinin tüm geliri Tavas’a Üniversite yapımında harcanacağı belirtildi.

KopyasC4B120DSC 0108
kiracweb.net
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.