İkizler Burcu Eylül Ayı Yorumu
İş ve Kariyer
4 Eylül 2009 günü kariyer evinizde meydana gelecek Dolunay kariyerinizle alakalı konularda, elinizde olmayan şartlar nedeniyle yaşanan hayal kırıklıklarının sizi baskı altına alması anlamına gelir ki, bu durumda ne olursa olsun sabırlı olmak gerektiğini biliniz. Kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebilmeniz için üzerinde en fazla duracağınız nokta maddi güvencenizdir. Çalışma şartları, iş verimliliği, iş ortamı ve iş ilişkilerinde aşırı duyarlı, değişken, kaprisli ve oldukça kırılgan tepkilerde bulunmanızın nedeni budur. İnsan kendi geleceğini garanti altında görmediği zaman ve elindekiler de yeterli olmadığında doğal olarak rahatsız ve keyifsiz bir şekilde çalışır. Bu dolunayın iş yaşamınızla ilgili mevzularda hayal kırıklıklarını ön plana çıkartıcı etkisi, eviniz sınırları içinde ve ailevi ilişkilerde eleştirel bir tutum içinde hareket etmeniz anlamına gelir ki, sizin ve aileniz için oldukça zorlayıcıdır. Bir de bu tarihlerde yöneticiniz Merkürün geri hareketten önceki gölgeli günlerinde olduğumuzu hesaba katarsak, baskılar altında alınacak önemli bir karar daha sonra hakikaten pişmanlık yaratıcı olabilir. Bu dolunay iş hayatınızla ilgili mevzularda, kendinizi kurban gibi hissetmeniz anlamına gelebilir. Daha açık konuşmak gerekirse, böyle olduğunuzu düşünmenize sebep olur. Tabi ki bu durumda aşırı duyarlı tepkiler vermeniz, pireyi deve yapmanız gayet kolaydır. İster istemez kendinizi karmaşa içinde yönelimini kaybetmiş ve hangi şekilde karar vermenin daha doğru olacağını bir türlü saptayamayan bir kişi gibi görebilirsiniz. Dolunaylar astrolojik olarak, bir olayın, bir döngünün veya bir durumun sonuçlarını anlamanızı sağlayan projektör ışığı gibidirler. Böyle durumlarda yanlışlıklar da, güzellikler de en çarpıcı haliyle ortadadır. Eğer iş yerinizle alakalı sorunlarınız varsa veya işsizlik gibi bir durum yaşıyorsanız, durumu gereğinden fazla abartmanız mümkündür. Bir yandan işinizi veya mevcut durumunuzu sürdürmekten yana iken, diğer taraftan tam tersine herşeyi bırakıp kaçmak veya ne olacaksa olsun buraya kadar diyebilirsiniz. Tabi bir yandan da yöneticinizin 6 Eylül tarihinde başlayacak geri hareketini hesaba katarsak durgunluk iyice belirgin hale gelebilir. Peki bu süreci nasıl olumlu manada değerlendirebiliriz. Yani bu mümkün mü? Bana göre evet. En önemli faydası, Ekim ortalarından itibaren yapacağınız girişimleri veya Ekim ayında atılacak yeni adımları geri hareket esnasında planlamak ve gözden geçirmek gayet kolaydır. Belki bu ay ileri hamlelerde bulunamıyor olabilirsiniz. Hatta üstteki satırları okurken bunaldığınızı bile düşünebilirsiniz. Lakin 16 Ekim sonrası Mars gezegenin Aslan burcunda seyrine başlaması ve bu seyirin neredeyse 2010 yılının ortalarına kadar sürecek oluşu siz İkizler için, gayet olumludur. İleriye yönelik umutlarınız, girişimleriniz ve hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz açısından değerli olduğu için, ben Eylül ayındaki enerjilerin sarı ışıklı trafik lambası halini açıkçası olumlu buluyorum. Bilirim sizler aksiyondan yana kişilersiniz. Lakin mademki evrensel enerjiler bize durmamızı, düşünmemizi söylemekte. O zaman bize düşen bu sese kulak vermek. İleri gidip bir yerlere toslayacağımıza sarı ışıkta durup düşünmek, önlem almak, sağımızı solumuzu kontrol etmek sizce doğru olmaz mı? Bir de Satürn gezegeninin iç dünyanızda yarattığı baskı ve korkuların 29 Ekim tarihi itibariyle Terazi burcuna girişiyle yarı yarıya ferahlayacağınızı söylersem sanırım bu yorumun sonuna gelirken, bir çoğunuz oh diyecektir veya diyeceğinizi umuyorum.
Kaynak: Mynet