Arama


fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
5 Eylül 2009       Mesaj #7
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
secret_irem adlı kullanıcıdan alıntı

http://img228.imageshack.us/img228/272/31840613.jpg http://img136.imageshack.us/img136/5066/adszkt.jpg resimlerde gördüğünüz gibi iki tane farklı sürüm msn var pc de..naytımsa gitmediiii Msn Cry ayrıca saatin orda siyah birşey var oda hiç gitmio üzerine tıklayınca windows live oturum acamadı diyo ama tıklayınca msn sayfam acılıyo.msn den cıkış yapınca bi süre sonra gidio

MSN'den Kurtulun!


Windows Live Messenger'ı sıfırdan kurmakta zorlanıyor musunuz? Bilgisayarınızdaki eski sürüm Messenger'ları ZapMessenger ile temizleyin. Microsoft'un Messenger türevlerini bilgisayardan kaldırmak bazen tam bir karın ağrısına dönüşebiliyor. Dolayısıyla tertemiz bir kurulum yapmak imkansız hale geliyor.

Windows Live Messenger'ın uyumlu bir sürümünü kurmaya çalışırken "Bilgisayarınızda daha yeni bir sürüm var" gibi uyarılar almaktan sıkıldıysanız, Zap Messenger'ı deneyin. Sisteminizde bulunan MSN Messenger, Windows Live Messenger ya da Windows Messenger uygulamalarını kökünden temizleyen program, portatif olarak USB'den de kullanılabiliyor ve çalışmak için Microsoft .net Framework 2.0 gerektiriyor.

Not:
Proğramı çalıştırdıktan sonra starta basarsanız direk silme işlemi yapmaktadır...

ZapMessenger indirmek için tıklayın.

Microsoft .net Framework 2.0 indirmek için tıklayınız...



Eğer Windows İnstaller hakkında bir hata alır iseniz lütfen aşağıdaki ilgili olan linki tıklayın indirin...

Windows Installer 3.0

Windows Installer 2.0

Windows Installer 3.1

İşlemleri gerçekleştiriniz.Eğer sonuç alamadıysanız

İnceleyiniz.Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?