Arama


Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
6 Eylül 2009       Mesaj #6
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
aalibaz adlı kullanıcıdan alıntı

selam arkadaşlar deep freeze ile ilgili söylenenlerin hepsini yaptım yapmadığım şey kalmadı.deepfreez programı bilgisayarımd vardı.2 ay kullandım.bilgisayarı açtığıma simgenin üzerinde x işareti vardı.uninstal yapıp sildim.sonra başka deepfreez yükledim.program filesteki faronics klasörünü çöp kutusuna attım.bilgisayarı kapatıp açtım.1: deepfreez simgesi yok. 2 :görev yöneticisinde df5serv yok 3 :msconfig hizmetlerde işaretli yani aktif. başka sitelerdeki regedit ten bulup silmeyi denedim. biostan tarihi geri alarak denedim.f8 den güvenli moddan sistem geri yüklemeyle denedim.deep unfreeze ile denedim(Deep Freeze not detected!yazısı var alt tarafta ayrıca thawed seçince load ve savestatus tıklanmıyor. ).kurulumla unistalyapmayı denedim.(deep freeze standard 6must be disabled before any Install/Uninstall can proceed yazısı çıkıyor.)daha neler denemem gerekir lütfen yardımcı olun.kurtarın bu lanet şeyden




Öncelikle Deep freeze programını tekrar kurmayı deneyiniz.Kurulum bittikten sonra ctrl-alt-shift-f6 tuşlarına basıp şifreyi girip boot thawed seçeneğini işaretleyip Pc'ye reset atınız.
Pc açıldığında system tray da deep freeze'nin simgesi çarpı işaretinde yanıp sönmesi lazım.
Deep freeze setup dosyasını tekrar çalıştırarak uninstall diyerek kaldırabilirsiniz.

Eğer bu sekilde olmuyorsa boot thawed seçeneğini seçip resetledikten sonra Başlat/Çalıştır/msconfig deep freeze kutucuğundaki işareti kaldırıp tekrar resetleyerek başlangıçta çalışmasını engelleyin. Sonra tekrar setup kurulum dosyasıyla uninstall etmeyi deneyiniz.

Şifreyi unuttuysanız ve program aktifse işiniz zor gibi format yolu görünebilirMsn Sad
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder