Arama

Kadın ve Erkek - Tek Mesaj #117

melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
3 Temmuz 2006       Mesaj #117
melish - avatarı
Ziyaretçi
Güzel bir kadin televizyon gibidir. Ona bakmaktan kendini alamazsin. Bir yandan ona tutulmak istemezsin ama ne kadar kacarsan kac, bir kere yakalandin mi da vazgecemezsin...

Genc kizlar klimalar gibidirler. Ilk basta aranizdaki sicakligi cok iyi ayarlayabilirsin. Ama beraberliginiz eskimeye basladiginda durum kötülesir. Hele söyle aradan bir sene falan gecince mutlaka bir ariza cikar. Ve belki de ondan ayrilmaniz gerekir..

Fahiseler kola makineleri gibidir. Paran yoksa vermezler.

Mini etekler sehpa örtüsü gibidir. Buradaki amac, altindakini örtmekten ziyade onu ön plana cikararak estetik bir görünüm saglamaktir.

Bir kizin pesinden kosmak, dart oynamak gibidir. Genclikte tam 12'den vuramasan da, bir türlü devam etmekten kendini alamazsin. Sonradan ögrenirsin ki, cok puan almak icin hep 12'den vurmak gerekmez. Önemli olan, sirasiyla, dogru verleri vurmaktir...

Insanin karisini aldatmasi, burnunu karistirmasi gibidir. Kesinlikle yapilmamasi gerekir ama, bazilari kendilerini tutamayip yapiverirler. O zaman da kimseye görünüp, yakalanmak istemezler. Caktirmadan kurtulmak isterler.

Sevismek, bir radyo kanalini ayarlamak gibidir. Mutlu sona ulasmak icin epeyce bir süre ileri gidip gelmek geerekebilir. Tamam oldugunu cikan seslerden anlarsin..

Biriyle evlenmeye kalkmak, sayisal loto oynamak gibidir. Birtakim tahminler üzerine kuruludur. Tahminlerin hepsinin tutmasi imkansiz derecesinde zordur. Altida alti muhtesem olur, altida bes iyidir, altida dört mutluluk verir, altida üc buruk bir tesellidir, altida ücten asagisi ise her seyi yirtip attirir.

Bakire bir kizla beraber olmak, tahin pekmez yapmak gibidir. Cok tatli oldugu söylense de yapacagini yaptiktan sonra basa dönme sansinin olmadigi bilinmelidir.

Calisan bir erkek ile ev kadini karisi kalem ile kalemtras gibidir. Calisip, yipranan erkek karisinin yanina dönünce kendini yenilenmis, tazelenmis hisseder ama bir yandan da o farketmeden kadin hayatini yer bitirir.