Arama

BrookLyn - avatarı
BrookLyn
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009       Mesaj #18
BrookLyn - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

facebook ve msn şifremi çaldılar napabılrım çok gıçık oldum yaaaa ne olur yardı edınn ?S:Msn Confused

Alıntı

birisi war hem msnsi hem face sini patlatmam lazım ama şöyle bişey war msnde sürekli kullandığı we face de kullandığı hesaplar farklı, asıl amaç face, faceye ait msn yi bi kez aldım ama diğer hesaba böle böle bi işlem yapıldı onaylıyomusunuz dio ee aynı fake i 2 kere yiycek kadar da aptal değil, bi yardım et nolur ölüyorum çok merak ettiğim bi mevzu war mutlaka öğrenmeliyim o kişinin msnden yada faceden

Alıntı

meraba benim resimlerimle benim adıma facebook açılmış arkadaşlarımı ekleyip benmişim gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor.şikayet ettigim halde umrunda deil kimsenin artık gerçekten canım sıkılmaya başladı .yardım lütfen

Alıntı

bnm birinin canını yakmam lazım

MSN Çalma\Patlatma vb. tarzda programlar yoktur. Bunun aksini iddaa eden yalan söylüyordur.

MSN adresiniz ya da FaceBook adresiniz çalındı ise geri alma ihtimaliniz çalan kişinin bilgilerinizi değiştirmesine bağlı geri alma ihtimali "Şifremi Unuttum" bölümünü kullanmaktır. MSN veya FaceBook yönetimine kayıt olurken verdiğiniz ya da en son değiştirdiğiniz hali ile kişisel bilgilerinizi yollayıp şifrenizin çalındığını belirtmektir. Bunların dışında mantıklı bir yol yoktur.

Tekrar tekrar söyleyeyim MSN Çalma\Patlatma vb. tarzda programlar yoktur. Var diyenlerde tamamen kullanıcıları kandırmaya yönelik yapılan işlerdir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.