Arama

First_Class - avatarı
First_Class
Ziyaretçi
4 Temmuz 2006       Mesaj #667
First_Class - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
SagittariuS adlı kullanıcıdan alıntı

Benim de ßi Sorum Olucak , Benim PC'm P4 2.66 1GB Ram Ama İşlemcinin Fanı Aşırı Derecede Ses Çıkarıyo Acaba 1 GB Ram İşlemiciyi Cok mu Kasıyo ??

Öncelikle şunu söyleyeyim 1gb ram işlemciyi kasmaz aksine rahatlatır. Fanın ses çıkarmasına gelince bir kaç olasılık olabilir arkadaşın dediği gibi tozlanmış olabilir eğer öyle ise fan temizlemek için spreyler var onlardan alıp fanı temizleyebilirsin. fanın kanatlarının bir(kaçının)'nin ahenginin bozulmasından dolayıda fan ses çıkarabilir. öyle ise fanı değiştirmen gerekecektir. zannetmem ama yine de söyleyeyim fan anakarttan değilde direk güç kaynağından alıyorsa elektriği sürekli tam performans çalışıyor demektir. buda ses çıkarmasına sebep olabilir.

Alıntı
zlayer_ adlı kullanıcıdan alıntı

öncelikle herkeze selamlar kolay gelsin benim sorunum pc mi açmaya çalıştığımda ISAS.EXE SİSTEM HATASI diye bir hata geliyor ve APİYİ TAMAMLAMAK İÇİN YETERLİ SİSTEM KAYNAĞI YOK yazıyor bu bilgisayar açılırken windows başlatılıyor yazısı geldiği zaman oluyor ne yapabilirim yardımcı olursanız memnun olurum teşekkürler....

LSAS.EXE windowsun güvenlik hizmetlerinin yürütüldüğü bir exe senin sorunun ise sistemine virüs bulaşması veya bu dosyanın zarar görmüş olması olabilir. yapabileceğin bir kaç şey var tabi herzaman olduğu gibi öncelikle sistemini taratmanı öneririm. sistemini taratı ve virüs buldu isen bu sorunun kesinlikle onunla alakalıdır. virüsleri temizledikten sonra başlat/çalıştır/sfc /scannow yaz (windows cdden takılı olsun) windows system dosyalarını denetleyecek ve zarar görmüş veya değiştirilmiş dosyaların yenisini yükleyecektir. eğer taramalarınız sonucunda virüs çıkmamış ise bu dosyayı kurduğunuz bir program değiştirmiş olabilir yukarda bahsettiğim komutu yazıp bu dosyayı tekrar yükletebilirsiniz. veya sistemin düzgün çalıştığı bir güne tekrar dönebilirsiniz. en son seçenek olarakta windows cd ile açılış yapıp Windows Repair (onar) komutu verebilirsiniz.