Arama

Cem Hakko - Tek Mesaj #14

M A D - avatarı
M A D
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #14
M A D - avatarı
Ziyaretçi
Hüzünle sevinç birbirine karıştı
Vakko'nun patronu Cem Hakko, 'Vakko Üretim Merkezi' adını verdiği Esenyurt'taki yeni fabrikasını bir süre önce hizmete açmıştı. Cuma günü de Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi. Cem Bey açılışta, bir hafta gecikmeli de olsa, geçen yıl 11 Aralık'ta vefat eden babası Vitali Hakko'yu da anmak istedi ve davetlilerden babası için bir dakikalık saygı duruşunda bulunmalarını rica etti. Bu yüzden İstanbul'un elitlerinin de akın ettiği açılışta hüzünle sevinç birarada yaşandı.

'Vakko şapkadan tavşan yerine marka çıkardı'
Esenyurt'takifabrikasının resmi açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştiren Vakko, aynı gün Vakko'nun kurucusu Vitali Hakko'yu da ölümünün 1'inci yıldönümünde andı. 30 milyon dolar yatırımla kurulan ve 400 kişinin çalışacağı merkezde üretimi iki merkezini de 2009'un ilk aylarında açacak.

'ZOR GÜNLER GEÇER'
Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, "Gönül isterdi ki Vitali Hakko da burada yanımızda olsun ama tesellimiz iki tesisin de hazırlıklarını gördü. Onun huzurunda bu açılışı gerçekleştiriyoruz" dedi. Babasının "Zor günler doğru işlere inançla atlatılır" sözlerini hatırlatan Cem Hakko, Vakko'nun da bu yolda ilerlediğini ifade etti. Açılışta konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Özel sektör odaklı kalkınma modelinin en güzel örneği Vakko. Şen Şapka ile işe başladı ama o şapkadan tavşan değil koskoca bir marka çıktı" dedi. Toplam yatırımlar içinde özel sektörün aldığı payın 2007'de 155.4 milyar YTL'yi bulduğunu dile getiren Erdoğan, "2008 yılının ekim ayı itibariyle açılan şirket sayısı 43 bin 239 iken kapanan firma sayısı 7 bin 748 oldu. bu da geri değil ileri gittiğimizin göstergesi" dedi.

Sosyeteden AKUT’a destek
İş ve sosyete dünyasının önde gelen isimleri, Arama Kurtarma Derneği’ne (AKUT) destek olmak amacıyla bir yardım gecesi düzenledi.

“Sesimi duyan var mı” sloganıyla Conrad Otel’de düzenlenen gecenin ev sahipliğini Feyyaz Berker, Suzan Sabancı Dinçer, Ahmet Kocabıyık ve Çiğdem Simavi yaptı. Davetiyelerin bin liradan satışa sunulduğu geceye yaklaşık 500 kişi katıldı. Gecede bir de geliri AKUT’a bırakılmak üzere bir açıkartırma yapıldı. Davete katılanlar arasında Çiğdem Simavi, Ali Ağaoğlu, Cem Hakko-Ronit Gülcan, Adnan şen, Ömer-Ayşegül Diçkök, Nevbahar Koç, Ahu Tuğbay ve Afet Karacan da vardı.

Şişli’de kültür merkezi açılıyor
Aralarında Ali Poyrazoğlu, Gencay Gürün, Nevra Serezli, Dilek Türker, Can Gürzap, Nedim Saban, Hakan Altıner ve Ebru Cündübeyoğlu’nun da yer aldığı bir grup tiyatro sanatçısı, şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün ev sahipliğinde şişli’de bir araya geldi. Etkinlikte Mustafa Sarıgül, ıstanbul’un en büyük kültür merkezlerinden birisinin şişli’de hizmete açılacağının müjdesini de verdi. Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde yaptırılacak olan kültür merkezinin içerisinde tiyatro, sinema ve sergi salonlarının yer alacağını belirten Sarıgül, “Sanatseverler 24 saat yararlanabilecekleri modern bir komplekse kavuşacaklar” diye konuştu.

Pert oldum
Gülay Kamaz, saçlarına uygun olmayan bir şampuan kullandığını, bu yüzden de büyük problem yaşadığını söyledi. Yaşadıklarını, kaza sonrası hurdaya çıkan araç anlamına gelen ‘pert oldum’ tabirini kullanarak anlatan Gülay Hanım, “Bu olaydan sonra eczacı arkadaşımın tavsiyesine uyarak organik şampuan kullanmaya başladım. Saçlarım artık eskisinden daha sağlıklı” dedi.

Konseri yarın
Flamenko gitarın ve çağdaş ıspanyol müziğinin dünyaca ünlü ismi Juan Manuel Canizares, bir kez daha ıstanbul’da... Yüzyılın en büyük flamenko müzisyenlerinden biri olarak görülen Canizares, yarın gece Cemal Reşit Rey’de konser verecek. Efsane müzisyen Paco De Lucia ile 10 yılı aşkın süre birlikte çalışan sanatçı, ıstanbulluları flamenko ile buluşturacak.

Marketten reklamlara
12 yaşında Ankara’da bir markette çalışırken iş değiştirip bir kuaför salonunda çırak olarak çalışmaya başlayan Tayfun Ateşoğlu, şimdi ıstanbul’un en ünlü kadın kuaförleri arasında. Bir yarışmada kazandığı Türkiye birinciliğinin ardından ıstanbul’a gelip Erdem Kıramer’in yanında çalışmaya başlayan Ateşoğlu, halen Kıramer Akademi’nin direktörlüğünü yapıyor. Saç bakımı, kesimi ve boyası konus
Son düzenleyen _Yağmur_; 3 Temmuz 2014 10:18 Sebep: kırık link