Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Tek Mesaj #37

CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
17 Eylül 2009       Mesaj #37
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
petkov adlı kullanıcıdan alıntı

abi benim windows 7 sayfaları kendi kendine kapatıyo .tam bi sayfayı okurken pat bi hata veriyo komple gidiyo butun internet sayfaları .hata verme kutucugunda su yazıyor . """""""""""""An unhandled exception occurred in 3rd party module and will be closed.
You may send an automatic report created o development
centre for further investigation.
Sorry for any inconvenience caused """"""""""""""" şimdi ilgili acıklamaları bir yabancı sitede buldum adamın dediği soyle bişey herhalde ; program ekle kaldıra gir orada "guncellestirmeleri goster" isimli kutucugu tıkla ve guncellestirmeleri kaldır diyo,,,,,olm korkuyom ya o guncelleştirmeleri kaldırırsam o zaman sistem hepten papazı bulursa biseyde yapamıom elim kolum baglı,,, bu arada program ekle kaldır dan bi kutucugu tıkladım (guncelleştirmeleri goster isimli kutucugu tıklamısım ewet ) ondan sonra windows 7 nin en alttaki "windows internet explorer 7 için guvenlik guncelleştirmesi (KB97XXXX her neyse artık onu kaldırdım ,,,ya bu bilgisayar nası duzelcek bi siteye giriyom,,,,mesela 5 sayfa internet explorer actıysam 5 inciyi kapamak isterken o kutucuk cıkıyo ve otomatikman butun sayfalar kapanıyo acil yardım

Windows 7 final sürümü mü kullanıyorsunuz ? Kullanmıyorsanız final sürümü kurun.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...