Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
12:56, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 06 Şubat 2026 - 12:57
Arama
MaviKaranlık Forum
Duygu Yetiş
-
Tek Mesaj #1
Daisy-BT
Ziyaretçi
22 Eylül 2009
Mesaj
#1
Ziyaretçi
Duygu Yetiş
Doğum Yeri :
İstanbul
Doğum Tarihi :
1984
Eğitimi:
Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü
6 yıldır kamera önünde. Tatlı Hayat, Evli ve Çocuklu, Yağmur Zamanı, Annem dizilerinden sonra şimdi Kış Masalı dizisinde rol alıyor. Bunun yanı sıra çeşitli reklamlarda yer alıyor.
1984 yılında doğan Duygu Yetiş, ilk kez 2002 yılında “Tatlı Hayat” dizisi ile kamera önüne geçti. Daha sonra “Evli ve Çocuklu” dizisinde rol alan oyuncu dizide evin şımarık ve sorumsuz kızını canlandırdı. “Yağmur Zamanı” dizinde yetimhane de büyüyen Merve karakterine hayat veren, Duygu Yetiş, 2006 yılında malesef uzun soluklu olamayan “Gülpare” dizisinde rol aldı.
Duygu Yetiş‘in asıl çıkışı 2007 yılında Kanal D‘de yayınlanmaya başlayan “Annem” dizisi ile oldu. Dizide canlandırdığı Gonca karakteri onun geniş çevrelerce tanınmasını sağladı. Hata dizi de oynadığı karekterin Lisede okurken hamile kalması medyada çok tartışıldı.
2009 yılında yeni sezonda Atv‘de yayınlanmaya başlanan “Kış Masalı” dizisinde Dağlı Güzeli Esmer’i canlandıran Duygu Yetiş‘e, Cemal Hünal ve Fırat Çelik eşlik ediyor.
Duygu Yetiş, piyasanın çok değiştiğini söylüyor: "Bundan dört yıl önce dizilere oyuncu seçiminde bekleyen 3-4 kişi olurdu. Artık odalar dolusu insan oluyor. Bu kadar insanın arasından sıyrılmak çok zor. Gece yarısına kadar veya sabahın köründe çalışabiliyorsunuz. İnsanın biraz da kendine güveni olması gerekiyor. İlerde hem oyunculuk, hem grafikerlik yapmak istiyorum."
Filmografisi:
Tatlı Hayat - 2002
Evli ve Çocuklu -
Yağmur Zamanı - Merve
Gülpare - 2006
Annem - 2007
Kış Masalı - 2009 - Esmer
Kaynak: Dizler.com
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 12:57
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...