“IsLak HeceLere BirakiLmis DüsLerim”
Gecenin karanLigina yüregimi asip sana yaziyorum. Yüregimi sana kanatLandirip seni düsLüyorum kirik dökük hayaLLerimde..UzakLari asindiran keLimeLerimi satirLara serip seni soLuyorum mürekkebimLe. Yine yokLugun düsüyor heceLerime, yine yokLugun bir hançer gibi deLiyor hücreLerimi..Ne yapsam, ne etsem fayda etmiyor. SensizLikte kanayan dudakLarimi nehirLerde yikasam da siLinir mi yokLugunun aciLarini..? Zaman sanki hasretinde durmus..Hersey hasrete prangaLi…
SakakLarimdan akiyor hasretinin aLazLari. Ayak uçLarima düsen kangren geceyi kaLdirip yokLugunu yumrukLuyorum sivasiz duvarLarda. Pervasizca yüzüme vuran yaLnizLigin rüzgarLari siLiyor hasretinin kanLa karisik terini…
OLmuyor…Sensiz oLmuyor iste.
Hasretinde sesi kisiLmis bir rüzgar gibiyim .. Yutkunuyorum acinin kanLi gözyasLarini…Yapamiyorum, ne yapsam uyutamiyorum sensizLigin suskun keLimeLerini…Ne zaman saçLarimi oksasa rüzgar, iLik nefesin biLiyorum. Ne zaman gecenin koynunu serinLeten iLik bir meltem esse yüregime doğru, senin “KOKUN” diye cigerLerimde soLuyorum meltemleri.
Bir geLsen, karanLigi ezen yiLdizLari sayacagim birer birer.. Ne zaman seni düsünsem yiLdizLar düsüyor saçLarina Bir geLsen, yoLLarima bir kez ugrasan güLümseyecek umutsuzLuga boyanmis geLecegim . YokLuk zindani asip bir geLsen vusLati giydirecegim ayazLara. Bir ugrasan sehrime, seninLe kir bahçesinde sicak çayLarimizi yudumLarken sevincimden simitLerimizin kirintiLariyLa yavru kusLari doyuracagim..ELLerim eLLerine degdiginde avuç içLerimin terini birakacagim iLik meLtemLerin koynuna …Bir geLsen bir dokunsan yüregime, mevsim ne oLursa oLsun geLisin bahar oLacak dudakLarimda..
BiLiyorum imkansizLigin ötesinde seni yasamak istiyorum.. Kana kana güLüsLerini içmek varLiginin huzurunda. HayaLLerimLe gezinsem bir an ; kabuLLenip ama bir türLü ezemedigimiz gerçekLer bir tokat gibi iniyor yüzüme.. YikiLiyorum oLdugum yere.Tutunmak için bir daL bir eL ariyorum… Düsüyorum..Aciyor yüregim..KaLdirimLari öpen dudakLarimi siLiyorum. Boynu ceLLadin kanLi eLLerinde suskunLuga vuruLmus bir mahkum gibi arkama bakmadan sehrinin karanLikLarina yürüyorum..Ve kayboLuyorum gögü çaLinmis kusLar gibi köhne sokakLarinda ardinda…VusLat keLimeLeri çaLinmis yetim çocukLar gibi agLiyorum yagmur buLutLarin avuçLarinda. Kimse gözyasLarimi görmesin diye gecenin karanLigini örtüyorum üzerime,.
Zaman akiyor gidiyor. MevsimLer degisiyor, turnaLar sehrimi terk ediyor.. Ama bir ben kaLiyorum yokLugunda.. vuslata isyan bayrakLarini açiyorum. Yüzümü yikadigimda aynaLarLa yüzLesmekten korkuyorum. PencereLeri bir açsam senin sesin diye firLiyorum disariya. Ne zaman teLefonum çaLsa buguLu sesin diye kosuyorum. Ama her defasinda yikiLiyorum oLdugum yere..Gün pencereLerime vurdugunda iLk isim, yokLugunda isLanan gözbebekLerimi mandaLLa ipe asip güneste kurumasini bekLiyorum.
BiLiyorum, agir aksak hayat yokusunda hiçbir zaman seninLe yürümeyecegiz. BeLki keLimeLer hep diLLerde sakLi kaLacak. KaranLikLar büyüyecek avuç içLerimizde. ELLerimiz hep yabanci kaLacak birbirine. Ve yürekLerimiz hep yaLanci baharLarda soLuyacak isimLerimizi..Kuytu köseLerde sigaraya hasreti sarip küLLerinden umuda güLLer ekecegiz.. Hayat yükünü tasiyan sirtimiz diye nemli duvarLara yasLanip kendimizLe dertLesecegiz..AgLadigimizda dizLerimi arayip seni seviyorum keLimeLerini gözbebekLerimizde isLatacagiz.
Ama ne oLursa oLsun, hasret perdeLerinden bir gün sevda türküleriyle uyanacagiz vuslat sabahina.. MeLek’Lerin agLadigi gönüL bahçeLerinde deLicesine gezip güLüsLerimizi deLicesine soLuyacagiz. SabirLa, umutLa vusLati bekLeyecegiz. Vakit, hasret zamani. Ne oLur agLama. Ben senin icin bu satirLari yazarsan hasretimize agLadim. Ne oLur üzüLme sen agLadigima..Birak aksin gözyasLarim. SiLemesem de eLLerimLe gözyasLarimi, yüregimde umutLarLa kurumustur gözbebekLerim..Ne oLur dayan bu hasrete..Bir gün vusLatin bahar kokuLu geceLerinde yiLdizLarda gezinecegiz. Seni seviyorken ne oLur güLümse…
"Birazdan yokLugunu serecegim
Hasretinin duvarLarina.
Ve yüregimi atesLeyecegim
Katransi yokLuguna..
Ve gözbebekLerimi isLatip
Seni sayikLayacagim
Gecenin koynunda..
Hasretini dudakLarimda öLdürüp
GünesLe boynuna sariLacagim
Bahar kokuLu sabahLarda.."