Arama


melish - avatarı
melish
Ziyaretçi
7 Temmuz 2006       Mesaj #54
melish - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
MachMood adlı kullanıcıdan alıntı

Bir erkek beğendiği her kadınla birlikte olmak ister. Ama evleneceği kadının hiç kimse ile bereber olmuş olmasını istemez. Aldatmanın mantığı olmadığı için bu düşünce alabildiğine geçerliliğini korur. Buradan anlaşılması gerekenin, aslında sadakat adında bireylerin kendi çıkarlarını ön plana çıkarmalarıdır. Kendini bilmayen ve aciz insan ruhunun yansımasında kendini göremeyenler, şaşırtıcı bir şekilde yanılmaktadırlar.

İşte en mantıklı olan budur Msn Happy aşıkların yolları ne sebeple olursa olsun ayrıldıktan sonra bi daha gerçek anlamda birleşemez.çünkü ondan uzaktayken hayatın akışına kapılıp onu düşünmediğin her an sana unutturuyomuş gibi görünür ama ne zaman yalnız kalsan ne zman gece gök yüzüne baksan onu görürsün tüm bunları bi kenarda tut,ona 5 metre yakınsın ayrılmışsın oturp kahve içyorsun ya sen aşık olmadın yada sen haddiden fazla genişsinMsn Happy
çünkü karşında oturan kadın senin ona dokunmak bir gün beraber bir sabaha uyanmak istediğin kadın ama bu sabah başka birinin yani sabaha onunla uyandığı bi erkeğin yanından gelmiş.bu durumda ne içmek gerek acaba kahvemi???
Son düzenleyen perlina; 11 Temmuz 2016 11:47