Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
08:59, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 12 Aralık 2025 - 09:00
Arama
MaviKaranlık Forum
Hikayeler ve Öyküler -2-
-
Tek Mesaj #1766
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2009
Ziyaretçi
Başlamadan Biten Hikaye
Sıcak bir ilkbahar günü kapidan ilk adimini atarken basina geliceklerinden habersizdihayatinin bir anda degisiceginden bu hissin anlatilanlardan farkli olucagindan habersizdi.15 yasinda hayatin basinda iken herseyin bitecegini bilseydi bile yinede o kapidan cikardi cünki ó asik olduguna asla pisman olmadi.onu gördügü ilk anda ne oldugunu anlayamadibir gün gectiiki gün gecti ve birseylerin degistigini fark ettigi halde fark etmemezlikten geldigini anladi.bu duygu cok yeniydi cok degisikti ve tuhaf bir sekilde sonunda aci cekecegini anlamisticünki okullarin kapanmasina bir hafta kala onu gördü.gözlerinin icine bakti ve gördüaski gördü icinde büyüyen sevgiyi hisseti bu sevgi kanina girmisti ve süratlice bütün hücrelerine yayiliyordu kalbinin derinliklerine isliyordu.evt 15 yasindaki biri icin okul aski denilebilecek kadar basit geliyor belki ama öyle olmadi. bir hafta sonra onu göremeyecegini biliyordu icini sonsuz bir hüzün bir caresizlik kaplamisti 'daha hersey bitmedi 'diyerek kendine teselli veriyordu ama gözyaslarina engel olamiyordu.onu aradi telefona ciktigi anda dili kilitlendi adeta konusamaz hale geldiönce sustu ve ardindan kisik bir sesle'alo' dedive 'senin yanina gelip seninle konusup tanismak istiyorum ama cok cekiniyorum ve cesaret edemiyorum'gibi sacma seyler söylediyada öyle sandi cünki sevdigi cocuk söylediklerinden hoslanmis gibi dinledikiz sustu ve onun nefes alisini dinledibu öyle güzel bir duyguydukiömrünün sonuna kadar onun nefes alip verisini dinleyebilirdisevdigi cocuga onu sevdiginden baska herseyi acikladi ve birdaha onu aramaya cesareti olmadibirsey onu hep engelledive snra ona ulasamadi.bir hafta bitmsti okulun son günüydü iste bugün ona herseyi söylemeye karar verdi ama ögretmenler odasinin önünde tesadüfen karsilastilar.kiz öyle heyecanlandiki onu oldugu yöne bile bakamiyordu ve birden cocugun ona baktigini fark etti heycanlandi elleri terlemeye ve titremeye basladiagazi kurudu ve yüzü simsicak oldubir anda gözlerini onu gözlerine bakarken bulduodadan bir ögretmenin cikmasiyla bu büyü bozuldubelkide sadece 10 veya 15 saniye gözlerine ayirmadan birbirlerine baktilar ama bu onun icin öyle uzun bir süreydiki.ve disari ciktilar ancak kiz onu gözden kaybetmisti ve bu hikaye burda bitti..... derken 2 ay sonra bir album dükkaninin önünde karsilastilar kiz artik cocugun arayanin o oldugunu anladigini biliyordu birbirlerine uzun bir süre boyunca baktilarkiz icindeki askin hic bitmedigini birkez daha fark etti ama b sefer emindibu onu son görüsüydü.kir arkadaslariyla dükkandan ayrilirkencocuk tekrar karsisina cikip ona bakti ve o an kizin icinde hersey paramparca olducocugun ondn hosladigini anladi ama birbirlerini asla göremediler.kiz iki sene boyunca onun askiyla yasadi onu bir an olsun aklindan cikarmadi ve sonra o inanilmaz an geldi.....cocuk kiza asik olmustu evet bu inanilmaz birsey ama kiza gercekten asik olmustu.tekrar okula döndü ve onu aradi ama bulamadive hayat onlari bir yaya gecitinde kirmizi isikta bklerken karsilastirdikiz diger yol tarafindaydiona bakmamak icin elinden geleni yapiyordu cünki szde onu unutup yeni bir hayta baslamisti. ve birden ehrsey cok hizli gelisti cocuk dayanamayip kiza dogru yürümeye basladi kizin ici umutla doldu cocuk gülümseyerek kiza dogru yaklasiyordu kizda gülümsedi ve artik acilar bitti diye düsünürken süratle gelen bir araba tarafindan yere firlatilan sevdigiasik oldugu cocugun bedeni ile karsi karsiya kaldi.yolun ortasinda kiza yaklasmaya bir adim kalmiskenkiz hickiriklar icinde cocuga dogru kostu kendini yere attionu ellerini öptüyüzünü öpütü gözlerine baktigitme beni tekrar birakma diye haykirdi.sevdigi cocuk ise yüzündetatli bir tebessümle'seni aradim ve buldum bu en cok istedigim seydi hayatta ve cok sükür bunuda gerceklestirdim'derken kiz tekrar tekrar seni seviyorum diye fisildiyorducocugun son sözü ise'seni seviyorum' oldu.kiz onun dudaklarindansevgilisinin dudaklarindan sonkez öperken kendine sordunede iki sene önce yoktu bu cesaret neden simdi ona bunu bir kkez degil defalarca söyleyebildi.'seni seviyorum' bunu söylemesi hicte zor degildeama bunu anlamasi cok zor olmustu.her sey icin cok gecti artikbu hikaye baslayamadan bitti............ bensu anda 24 yasindayim bu hikayeyi gercekten yasadim ve bu hikayeyi sizlerle paylasmamin tek bir nedeni varsiz siz olun asla benim düstügüm hataya düsmeyinduygularinizda acik olun cünkü bu acik tarif edilemez...
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 09:00
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.