Arama

Medya Haber - Tek Mesaj #1068

remzi özdemir - avatarı
remzi özdemir
Ziyaretçi
6 Ekim 2009       Mesaj #1068
remzi özdemir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

başbakana dilekçe yazmak istiyorum

20 senedir tedaşa gidip geliyoruz tapusunu istediler tapuyu aldık arsamla uğraşıyorum kavun ekiyom çıkmıyor ben şikayetçiyim tedaştan şikayetçiyim
7 çocuğum var işim yok perişanım bizimle ilgilenmiyorlar bizi oyalıyorla ekiyorum birkaç şey çıkıyordu arsa elimizden çıktı savcılar bişi yapmıyorlar arsa taposu var ama arsamı elimden alıyorlar rica ediyorum ütfen elektrik müdürlerine mesaj yazın bizimle ilginlensinler sahte evraklar verip vatandaşı kandırıyorlar lütfen ilgilenin
sayın başbakanım ben 1967 doğumluyum senin gibi bir başkan görmedik sizden memnunuz işimiiz hallatmek için değil rica ediyorum direklerimi türk tedaş direklerine rica ediyorum siirt müdürlerini söyleseniz çok mumnun oluruz bizi kandırmasınlar 20 yıldır gelip gidiyorum ilgilenmiyorlar 2 dilekçe siirt savcılığına baş vuruyorum dilekçe yazıyorum hala sahte lik yapıyorlar ama 1 elektrik faturası vermediğimizde hemen kesiliyor vatandaşada aynısı yapılsın insan hakları diye bişi var hakkımızı versinler bizim geleceğimiz sadece o arsa dır o arsayıda elimizden alıoyrlar siirt tedaş müdürlerine ve memurlarına davacılıyım bu yazıyı savcılara gönderin işimden oldum tarlayo sürdüm 1 kavun bile çıkmadı isterseniz siirt sağırsu köyünde arsama gelip bakabilirsiniz eğer inanmıyorsanız hiç bukadar millete gidiyor yardım gidiyor ben tarlama hiç yardım gitmiyo 6 çocuk okutuyorum onları okutmam için yardım edin 1 arsam vardı oda siir tedaş ları yüzünde ekmeğimde giiittti gereğin yapılması için arz ederim saygılarla