Aklım başımda değil ki
Sebebini bilmiyorum
Bize nazar değdi inan
Adım gibi biliyorum
Yine bana haram geceler
Senin için ağlıyorum
Yar yine bana haram geceler
Yanıyorum yanıyorum
Ah yanıyorum yanıyorum
Hatıralar gözlerimde
Dalıp dalıp gidiyorum
Acımasız dertlerimle
Yapayalnız yaşıyorum
Yar yine başım belalarda
Senin için ağlıyorum Nilüfer - Hoşuna Gider Mi? Sen benle savaşıyorsun Her an çok değişiyorsun Aslında böyle olmaz ki Dalgınsın unutuyorsun Herşeyi çok büyütüyorsun Aslında bu çekilmez ki Küçük şeyler kalp kırmaya değer mi? Aşkı insan paramparça eder mi? Benden ayrı bir gün bile geçer mi? Kıymetimi artık anla Seni ateşe atsam Bile bile canını yaksam Hoşuna gider mi? (Bu) seni çok üzer mi? Ben senle yarışamam ki Artık hiç konuşamam ki Aslında böyle olmaz ki Bazen pek şaşırıyorsun Herşeye çok karışıyorsun Aslında bu çekilmez ki
Sen benle savaşıyorsun Her an çok değişiyorsun Aslında böyle olmaz ki Dalgınsın unutuyorsun Herşeyi çok büyütüyorsun Aslında bu çekilmez ki Küçük şeyler kalp kırmaya değer mi? Aşkı insan paramparça eder mi? Benden ayrı bir gün bile geçer mi? Kıymetimi artık anla Seni ateşe atsam Bile bile canını yaksam Hoşuna gider mi? (Bu) seni çok üzer mi? Ben senle yarışamam ki Artık hiç konuşamam ki Aslında böyle olmaz ki Bazen pek şaşırıyorsun Herşeye çok karışıyorsun Aslında bu çekilmez ki